Görev süreleri !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmazbey749749 tarafından 25 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

fikriiniz

1. katılıyorum

oy sayısı 8
    88,9%
  2. katılmıyorum

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba
    Bildiginiz gibi oyunda adminlerin taraf tutukları yönünde çok fazla söylenti var ve bazı söylentiler kanıtlandı .

Almanya ekibi bu konuya bakmalı .

her adminin bir görev süresi olmalı max 1 yıl gibi uzun süre görevde kalanlar darkorbitin ilkelerinden taviz veriyor.
    İnsan oğlunun dogası dikkat alınıp uzun süre elinde güç bulunduran kişilerin neler yaptıkları dikkate alınmalı .
    almanya ekibi Türkiye ekibini düzenli olarak incelemeli .

Oyunda Seçkin hesaplar olmalı bu hesaplardan haftada 1 kez ALMANYA suportuna mesaj atılabilmeli ve bu mesajlar önemle incelenmeli .
    Seçkin hesaplar için min 23 level -min acemi albay şartları olabilir .

Konuya yapılcak yorumlar yönunde konu güncelencektir .

Dürüst Türkiye ekibinin üyelrinden destek bekliyorum . Unutmayınkı ekipte hiç haketmedigi halde üst yetkilere çıkanlar bile var.

GREED bunu beğendi.
  2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Fikrimi beyan etmek isterim :)

Ben bu ekipte 1 seneyi aşkın süredir bulunuyorum.Yani size göre ben gitmeliyim gibi oluyor :D

Eğer birisi görevi suistimal edecekse, ilk günden de edebilir.Örneğin rakip klanı chatten sürekli yasaklayabilir.Böyle durumlarda devreye üst yetkililer girer ve gerekirse oyuncunun görevine son verilir.

Şu almanyaya mesaj atma konusuna gelince, bu sefer de denecek ki, Almanya'da tanıdıkları olanlar seçildi, yine en çok parayı verenler almanyaya mail atabiliyor, almanya adam kayırıyor bak bu adam yasaklanmadı almany onu kayırıyor vs vs. gibi söylentiler çıkacak yine.

İlk satırda belirttiğiniz ise, aslında büyük bir itham.Var ise böyle kişiler, gerekli merciler mevcut.Yazın support a gereken yapılsın.

DarOrbit Türkiye ekibine her alanda güvenin yeter.Ki aslında Almanya, yani merkez, Türkiye de dahil, tüm toplulukları 7/24 denetlemekte.

Not:Olur da görevi suistimal eden kişiler olsak, bu ve bunun gibi konular hiç iletilmez :)

İyi forumlar, keyifli oyunlar.

3. chat sevilen bir adminsiniz her serverde sizin hakınızda birşey duymaıdm ama gel görki bazı adminler neler yapıyor neler.

almanyaya geç bildirlme olayı var bilmem bilirmisniz ?

elinde daimi güç bulunduran insan tehlikelidir, ilk gün yapmadı diyye hiç yapmıcak degil ?

chat admin -forum admin game admin gibi surekli bölüm degiştirseniz 1 yılda en azından daha saglıklı olması düşüncesindeyim ...

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Kendisi Chat Admini değildir Tadmindir :)Siz bizim bile duymadığımız bilgileri nereden duyuyorsunuz merak ediyorum.Görev gizliliktir .Size olmadık şeyleri varmış gibi anlatan bilir kişiyide tanımak isterdik .

Görevde süreklilik daha önemlidir.Sağlamlar kalır çürükleri (olursa )zamanla mutlaka hata yapar ,farkına varılır ve görevine son verilir.

İyi forumlar.

5. rütbe atlamışsa bişey diyemem çogunlukla chata göruyorum ....
    dünden beri konum açık ve yorum yapmadınız bugun göçebeye chat admini dedim diye küplere binceksiniz bir alemsiniz. :)

görevden atılan adminlerin itiraflarımı desek ? fbı özenle sakladıgı bilgilerinize ulaştıkmı desek ?

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Akşam yoktum,güncellemeye açıldığı içinde geride kalmış göremedim yoksa yorum illaki yapardım :)Küplere binmedim chatte yazmaz kendileri ondan düzelttim .:)

Ve işte güzel bir noktaya değinmişsiniz,görevden atılan Adminlerin yorumları ,1.si görevden atılan birisi her zaman illaki karalama yapacaktır 2.si sağlam olsa görevden atılmazdı .Bu tür kişilerin sözlerine ne derece itibar edilir bilemiyorum.

Eski ekip ile şimdi arasında fark var. 5 parmak hiç bir zaman bir değil ,ama hiç bir sırda sonsuza kadar gizli kalmaz.Gereği yapılır ki örneklerini görüyorsunuz.

İyi forumlar.

7. birader dediğin çok mantıklı ama süreklilik olmazsa adminlerde zaten 1 yıl duracağım der ve son 1 2 ay boşlarlar görevlerini bence şuanki düzen çok güzel şekilde işliyor doğru söylüyorsun bazı adminler taraf tutuyor bunlar kanıtlandıda ama gereken cezayı almışlardır diye düşünüyorum bunlar
    ya da böyle bir kural gelecekse en az 3 yıl olmalı 1 yıl çok az
    Osmanlıda tam hatırlamıyorum ama kadılar ya da valiler 3 yıl sonra başka yere sevk edilirlermiş halk ile kaynaşıpda torpil yapmasın diye :D:D:D konun mantıklı ama hiç aklıma gelmemişti :D:D:D

8. maksat 1 yıl degil ornek zaman dilimi verdim ama sonsuza dek admin oyetkide gorev yapmamalı.

9. konu kilit.

10. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.