görev yapamıyoruz...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___siyah___inci___ tarafından 25 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Botlardan dolayı x 7 haritalarında görev yapamıyoruz yaratık kesemiyoruz. bunlar ne zaman ceza alacak veya kaldırılacak ? dolu b0t her yer full dolu. kasılamıyoruz düşman bulucu buluyor yaratıgı onuda kapan bir oto gemi almış oluyor 20 kişi var belki. ne olacak bu son 9 aydır böyle ???

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bot kullanıcıları en yakın zamanda tekrar gerekli cezayı alacaklar. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Bu süreçte sizlerin sabırlı olmanızı rica ediyoruz.

İyi oyunlar.

3. _01_

_01_ User

ben artık ciddi anlamda bir şey yapılacağına dair umudumu yitirdim onlarla oynamaya alışmaya çalışıyorum, burada raporluyoruz ,cezalarını "elbet" alacaklar vs açıklamaları benim için hiçbir şey ifade etmiyor bu adamların gemilerinin kapatıldığını görmeden bu oyunun adaletine hiçbir zamanda güvenemeyeceğim sanırım.

sene 2007de kamufle 3-1de kutu toplayan gemiler vardı çocuktuk anlam veremiyorduk adamların nasıl takır takır kutulara tıkladıklarına düşük özellikli pc mizi bahane ederdik adamlarda o zaman kullanmaktan çekinirdi kamufle olarak kullanırdı yada kullanmazdı zaten bir kaç kişiyi geçmezdi botçu sayısı. adamlar o kadar rahat ki artık geçen banlamada bildiğin yaptıkları illegal bir şey değilmiş gibi oyuna yönetime saydırıyorlardı (14 gün sonra açılıp bot kullanımına devam edebilecekleri gemileri için).

oyundaki oyuncu sayısının düşmesinden , satılan ücretli paketlerin belki sayısının düşmesinden korktukları için kesin müdahale etmediler veya edemediler ama bildiğim bir şey var ise oda botlarla ilgili aldıkları her karar oyunun açılışından itibaren yanlıştı. uridium çekerek arge fulleyen insanları gözlerimle gördüm 3-5 tane katlayıcı alan botçuyu bu adamlara tercih ettiler eğer sebep ciddi ciddi satılan paketler ise. anlam vermekte güçlük çekiyorum oyunu elleri ile batışa sürüklüyorlar nereye kadar bu şekilde botun cılkı çıkmış halde gidecek bilmiyorum gemisine bot ile uri cephane ıvır zıvır vs kasmamış bir tane oyuncu yada sıralama gemisi gösterin bana ciddi ciddi gemimi birine hediye edip bırakacağım oyunu oynayan bir kemik kadro kaldı zaten onlarında hepsi botçu.

bir şey yapılacağına dair bir ümidiniz var ise çok iyi niyetlisiniz demektir 12 yıl ne botlar gördüm botlar oyundan hızlı evrimleşiyor x-3 haritalarında düşman gemisi kesen full elit botlar bile gördü bu gözler zamanında.

inanın botlara ödenen paranın bigpointe ödenmesi için çalışıp adaletli bir ortam yaratsaydınız şuan ki çok çok daha kalkınmış bir şirket olurdunuz.

Sempatik.57 ve KIRIKHANCER bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Botlar için çok ama çok uzun süredir banlama yapılmadı. Lakin bu yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Merkez ekip durumun farkında ve bu süreçte çalışmalar devam ediyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.