Görev

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 23 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. "Hakimiyet" etkinliğinde %COUNT% sektörü ele geçir.

Etkinlikde böyle görev var ama ne yapacam anlamadım.

2. bilmem

3. Pvplerde çıkan yuvarlaklara gidip yukarda dolan kutucugun bulundugun şirkete kadar dolması gerekiyor.Ve o sektörü şirketin adına ele geçirmen lazım.Yukarda bir kutucuk çıkar uzunlamasın ve o bulundugun şirketin rengine bürünüyor.Tamamlanana kadar sektörden ayrılma.En son şirketine geçtiğinde görev tamamlanır.

4. Sen görevi yaptınmı kardeş ben biriyle almıştım sektörü ama görev bitmedi.

5. Ben yapmadım arkadaşlar yaptı.Bana anlatılması bu yönde moderatörlerden gelcek cevabı bekle yanılıyorda olabilirim.Yardımcı olmak için cevapladım sadece.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İmzanızı lütfen 500*200 standartlarına uygun şekilde düzeltiniz.

İyi Forumlar

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Görevin normal şartlarda , PVP Haritasında ki Sektör kontrol noktasını ele geçirdiğinizde işlemesi gerekiyor.

Ancak bazı arkadaşlar da bu sayı artmıyor. Sorunu daha önce de dile bir çok kez getirildi.

Bize de görevler ile ilgili kesin bilgi verilmediği için , Görevlerin içeriğini bilemiyoruz.

Durumu merkeze ilettik , Bizlerde bu görev hatasının düzeltilmesini bekliyoruz.

Lütfen sabırlı olup , düzelmesini bekleyiniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.