Görev

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Günlük görevlerde sabah bir görev vardı onu yaptım şimdi yeni görev çıkmış sabah yeni görev yoktu denetim kulesi fakrlı olunca yeni görevmi veriyorlar.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Hastalıklı ve sağlıklı olmak üzere farklı farklı görevler vardır.

İyi Forumlar

3. adeniza

adeniza User

Parazit görevlerinden biri hastalıklı diğeri ise sağlıklı olarak alına biliyor. Ayrıca görevlerden biri günlük görevler içinde, diğer ise etkinlik görevleri içinde yer alıyor.

4. etkinlik görevi bendede gözükmedi.bugün yokmu?diğer günlük görevi hastalılıyken aldım.bunu hastalıksız hastalılı denedim olmadı.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Çerezlerinizi temizleyiniz ve tekrardan oyuna giriş yapıp bakınız.

İyi Forumlar

6. Bugün görev yokmu baktım bir şey yok.

Şirketimizin her görev denetim kulasine bakın bi garip buetkinlik 2-8de yok 2-1de görev var kaçırmayın yok diye.

Konu kilitlenebilir.

Son düzenlenen: 11 May 2015
  7. giitk ama yok.sadece x4 teki kuleden günlük aldım.sağlıksız olarak sanırım.

8. Ben 2-1den aldım 1 tane günlük görevdeydi başka yoktu 3 görev yerine gittim hepsi boş 1 tane bitti.

9. bendede yok herşeyi denedim çıkmıyor görev.

10. Kendi şirketinin bütün görev kulesine baktın mı? Bu nasıl görevse 2-8de göremedim 2-1de gördüm görevi.

11. hastalıklı görev bitirdim ama sağlık lı görevi çıkmıyor hepsine baktım

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.