GÖREV

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-_Deli_-_Dumrul_-_ tarafından 26 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba adminlerim 20 levelim görevlere bakarak uğraşmak istemiyorum güzel tp veren bi görev söylermisiniz gemim 10 iris 10 havoc 18 lf4 uğraşmak istemiyorum tp iyi olsun bir kaç tane rica ediyorum..

2. 1 saat içinde 20 oyuncu imha görevi var 100 küsür m veriyordu onu yapabilirsin. Ama anlamadığım bir nokta var neden görevlere bakmakla uğraşmıyorsun :rolleyes: Biz sana görevi söylediğimizde, söylediğimiz görevi bulmak için yine bakacaksın o_O

3. hahahha güzel cevap :D

4. Ben Görevlere tek tek bakıcam + verdiği tp ye bakıcam bununla uğraşmak yerinde siz bana adını verin ben direk alayım görevi :)

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Görevlere bakarsanız iyi olacaktır pekte zaman kaybı değil. Bir sürü görev var, üyelerimiz size görevler hakkında bilgi verirler.

Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi Forumlar.

6. buradan görevi söyleyince gene aramak zorundasın görev leri tp uri kasmak için yapıyorsan git cubi kes daha mantıklı

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bizim buradan vereceğimiz görev isimlerini,siz yine arıyacaksınız.

Bir de bazı görevleri alabilmeniz için,alt görevlerini yapmanız gerekmektedir.

Size tavsiyem basitten başlayıp,zorluk derecesine göre görevleri tek tek yapmanızdır.

Böylece hem Tecrübe puanı hemde Urıdıum kasmış olacaksınız.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.