görev

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _____§КЧJΛĈКΣЯ¯¯¯¯¯ tarafından 15 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle görev anlayışınızı tebrik ediyorum, lordakiaya hasar vur ama öldürme demişsiniz, gittik lazerleri çıkardık 800 vuruyoruz, 2-5teki tüm lordakiaların dpleri 100 e kadar indi hepsi kenara gitti haritada lordakia kalmadı, gittim 2-4 e ordakilere başladım, anca 25 bin hasar olmuştu ki adamın biri geldi benim sıktığım lordkiaya sıktı ve patlattı , benim görev de başa sardı, tebrik ediyorum yapmıyorum görev falan

aldım elime vegayı, harita harita gezip milletin tıkladığı lordakiaları patlatıp görevlerini iptal ettirttiriyorum, tüm sv bana düşman hadi kolay gelsin

HaFİFteN-ArıZaLı ve -=UsEr_HiT=- bunu beğendi.
  2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhab,

Öncelikle konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Görev baya basitmiş ama.

Keşke Birer roket atarak bitirmeyi deneseydiniz.

iyi forumlar.

3. DARKLORD

DARKLORD User

modum roketle ne alakası var roket attığı lordakiayı biri kesse görev yine iptal oluyor...

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Yani basit değil zor geç saatlerde denemek lazım kimsenin olmadığı saatlerde.:)

iyi forumlar.

DARKLORD bunu beğendi.
  5. DARKLORD

DARKLORD User

valla benim planım da o yönde. şimdi gelir biri patlatır canım hiç sıkılmasın diye gece olmasını bekliyorum

6. Büyük ihtimal görevde hata vardır. Ben daha yapmadım ama anlatılana göre bu kadar az ödülle bu kadar berbat görev olmaz heralde. Bizim göremediğimiz sürpriz bi ödül mü var yoksa?

Yetkili arkadaşlar bu anlatılanları merkeze iletirse sevinirim kesin hatalıdır.

7. Aknilox

Aknilox User

bir arkadaş bulup ona tek lazer taktır x1 le 1 tane vursun lordakialara sen de roketle kes,böylece lordakia onda kalmış olur?

8. Olacak iş değil ya konfileri boşaltıp ates ettim tek lazerle 200 vuruyor ama 50k hasar vermek çok uzun iş :S

9. ben phonexle kolay yapıyorumda oyuncunun biri geliyo veya lordakia kaçarken sıkıyo.bana yazıyo.tam biterecektim az kalmıştı.görev tamamlanamadı.sinir sistemi bozuk olan bu görevle uğraşmasın.

10. Ben spearhead kullanıyordum arkadaşım bunu nasıl yapacağız diye düşünmeye başlamıştı direk çıkarttım lazerleri gruptan çıktık önce ben daldım o tek attı geçti lordakialara direk görev bitti. Kasmayın bu kadar birini bulun ilk o dalsın sizde gönül rahatlığı ile kesin. Görevin saçmalığı etkinlik adı altında gelmemesi. Bende şuan bütün görev slotları dolu hangi birini iptal edeyim bilemiyorum. 2000 uber saimon 1000 uber mordon 400 uber tallon 250 uber lordakium 200 uber sibelon 750 goliath görevi aktif. Görevlerimi iptal edemediğim için etkinlik görevimi yapamıyorum.

11. öncelikle benim de 5 görevim vardı, 200 uber sibelon imha et görevinin 68 ini yapmıştım ki iptal etmek zorunda kaldım, diğer görevlerim de 2000 uber saimon 750 uber mordon 500 goli 500 vega gibi görevlerdi, iptal ettikten sonra tallin kesmeye gittim ve roekti kapattım, 2-6 da tallin keserken bi cubi gördüm ve şunu da keseyim dedim roketi açtım, sonra bi baktım görev gitmiş, sanki tallini roketle kestim, neyse dedim gittim bidaha aldım bidaha yaptım oyundan çıktım 4-5 e gittim 10 dk dayan diyor hadi onu da yaptık, sonra oyundan çıkıp konfileri boşalttım ve bir kişi geldi lordakiamı patlattı görev iptal oldu, hani zaten vereceğiniz altı üstü 2000 rsb, etkinlik adı altında işkence yapıyorsunuz resmen, bol bol vaktim olsa uğraşıcam, sırf en sonunda belki güzel bi hediye çıkar diye yapıcaktım ama vazgeçtim, güçsüz arkadaşlar bu görevlerle nasıl uğraşıcak merak ediyorum, oyunda vakit geçirin ama kasılamayın diye yaratıkları öldürmeyin demişsiniz resmen, adam görev yaparak kasılamadan kasılmaya mı çalışsın yoksa görevin ödülünü almadan kasılmaya mı çalışsın önce ona karar vermesi lazım

12. Sinir krizine girdim böyle saçma görev görmedim ve yapmaktan vazgeçtim

13. Arkadaşlar grup dışından birisi roket atacak sizde x4 sıkıp patlatacaksınız lordakiayı oldu bitti

14. zaten bi roketlik canı var :).olmaz o iş.

15. roket atmasın o zaman gemiye sadece 1 tane lazer koysun yine olur sıkıntı yok :)))

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.