görev

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kadir46 tarafından 4 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kadir46

kadir46 User

sa fm kardeş BÜYÜK FEDAKARLIK GÖREVİNİ yapıyorum görev aşamalarının en sonuna geldim ama sondakini yapamıyom çünkü anlamıyom :D " let yourself be destroyed "
    yazıyo. çeviri ye yazdım saçma sapan anlam çıktı ne yapacamı izah edermisiniz :D

2. Kendini x4 haritanda imha et yani patla demek istiyor.Hadi bakalım

3. kadir46

kadir46 User

saol kardeşim de kendimi nasıl patlatıcam radyasyona mı girim başkası patlatırsa oluyomu

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Kendini radyasyonda imha edebılırsın veya düşman harıtasına gırın onlar sizi zatten imha eder :)

Keyifli forumlar

5. kadir46

kadir46 User

saol fm ama bu oyun bi görevde kendini patlat dedi ya artık ne dese beni şaşırtamaz :D kilitlenebilir cevabı aldım :D

6. Bildiğim kadarıyla x4 haritan olması lazım.Önceden yapmıştım aklımda değil şu an ama düşman haritası da olsa düşman x4 haritası olması lazım diye hatırlıyorum.
    Kendini imha etmenin onlarca çeşidi var onu da artık sen hallediver canım kardeşim dert ettiğin şeye bak :)

7. tabutçu99

tabutçu99 User

ayenn ben o gorevde bass sibolya patladım hemen :)

8. KARANLIK

KARANLIK User

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.