Görevi Kaldırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cCcDUMANcCc tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,
    Benim yapmadığm ıvır zıvır görevler var lordak kes saimon kes felan ama yapmak istemiyorum yani yeni gelmişler bir yığın getirisidde az. Ama bunların kalabalığından yeni görevleri seçerken zor oluyor. Bu görevleri istediğimi kadırma fırsatım varmıdır var ise nasıl yapıır. Yardımcı olursanız teşekürler.

2. bildiğim kadarı ile görev listesinden görev kaldıramıyorsunuz sadece aldığınız görevi iptal etme hakkınız var başka da bir izin yok. Yani sadece aldığınız görevi iptal edeilirsiniz listedekileri kaldıramazsınız

3. teşekkürler. Bunun hiç çaresi yokmudur şimdi çok zor oluyor böylede.

4. görevleri seviyeye göre artan ve ya azalan olarak sıralayabilirsin orada aşağı yukarı ok simgesi var ona bas en yüksekten en alçak seviyeye doğru sıralanır sende seviyene göre olanı seçersin :)

5. Merhaba ,

Görev sistemindeki görevlerden istemediğinizi yada yapmaya gerek olmadığını düşündüğünüz görevleri çıkartma gibi bir durum yok. Bir görevi Kabul etme - İptal etme diye iki seçenek var.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.