Görevim Sıfırlanmış Yardım Lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yakamozyeliTR1 tarafından 21 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın forum ekibi uzun zamandır uğraş verdiğim 'protegitleri püskürt' görevim sıfırlanmış yardımcı olursanız sevinirim.....

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Supporta bu konu hakkında yazmanız gerekmektir.

Gereken işlemlerde sizlere yardımcı olucaklardır.

İyi forumlar..

3. benimde annihilatör görevim 4-5 k falandı 500 lere düşmüştü supporta yazdım 2 3 haftadır hala düzeltçekler

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Size geri dönüş yapılan ticket tan tekrar geri dönüşüm sağlayın supporta birde mailinizde gereksizler yada jung mail bölümüde arada kontrol edin.

İyi forumlar.

5. sorunumuzu kaç kere yazalım yazdık yazdık kaç kere yazdım düzelecek hala konu bile açtım

6. imzadaki şu alanı ✔Beyaz böyle yapsanız sizi daha çok severim :p :p :D

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Supporta gereken şekilde uygunluğunnu kontrol ederek tekrar mail atabilirsiniz tabi yeni yazdıysanız atamyın fazla mail gelince otomatik olarak spam algılıyor kara listeye alabiliyor bu yüzden mail attım 3-4 gün önce yazdım hala cevap gelmedi diyorsanız supporta tekrar mail atın 48 saat içerisinde dönüş sağlanır fakat hafta sonu nedeni ile biraz gecikme olabilir ama benim kanaatimce support sizinle 48 içerisinde dönüş sağlamıştır birşeyleri eksik yazmış olabilirsiniz.

İyi Forumlar.

yakamozyeliTR1 bunu beğendi.
  8. 3 hafta oldu protegit görevim sıfırlanalı 5 kere yazdım hala bi gelişme yok

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

5 Kere yazmanızdan dolayı gelen mailler çoğalıyor çoğaldıkça attığınız mailleri sistem spam olarak algılıyor ve mesajlarınızı siliyor ard arda attıysanız sorun olabilir 1 kere atmanız yeterli olurdu üzerinden 3-4 geçer eğer cevap gelmeme gibi bi durum olsaydı tekrar yazardınız.
    Uzun lafın kısası çok fazla yazmanız çok hızlı çözüleceği anlamına gelmemekle birlikte sıra ile cevaplanmaktadır konular aşağıdan yukarı .
    Sorunu ileteceğim en kısa sürede hallolur sabırlı olalım

İyi Forumlar.

10. sayın modum ıq seviyem sizden düşük deil 4 5 günde 1 yazdım zaten supporttaki admin bile dedi sabrınız için teşekkürler yukarıya ilettik bekliyoruz maduriyetiniz için üzgünüz diye ancak sanırım almanya benim görevi yeniden yapmamı bekliyor bence sizde iletin çünkü 3 haftada düzeltemiyolarsa ya düzeltemiyoz desinler yada artık bi ilgilensinler birde ricam buraya yazanların yazılarında açık bulmaya çalışmak yerine sorunlara çözüm odaklı yaklaşırsanız seviniriz

faranjit ve yakamozyeliTR1 bunu beğendi.
  11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forum moderatorleri olarak sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Size daha önce verilen cevap gereksiz yere çok fazla mesaj atmanın hiç bir anlamının olmadığını hatırlatmak içindir. Support ekibinden gelen cevap açık ve net bir şekilde merkez ekibe iletilen sorunun çözülmesini beklemekten başka çare olmadığın göstermekte. Sizin durumunuzu yaşayan üyelerimiz var. Bu durumu bizler de raporlarımıza ekleyeceğiz.

İyi forumlar.

12. annitor görevimi hala düzeltmediler artık başka şekilde şikayet edicez heralde

13. yildizci

yildizci User

Bugün bende görev yaparken oyundan bağlantı koptu bağlanmayı denedim bağlantı tekrar koptu bir kaç kere o esnada yaptıgım görev sayıları hep sıfırlandı baştan yapmak zorunda kaldım. İyi oyunlar

14. eveeeeet 1 ay oldu hala sıfırlanan protegit ve cubi görevlerimiz geri verilmediiiii eee şimdi nolacak 1 ay oldu 1 ay 1 ayda ağaçlar bile meyve verio ama bura darkorbit sonuçta ne dicemi bilemiyorum neyse almanyanın faks adresini bulduk bitanede telefon ve faks makinesi ayarladık haftaya bir sonuç gelemzse bundan sora foruma yazmayacaz bile direk almanyaya faks çünkü forum artık resmen yok hükmünde burda kendini yırtan oyunculara önerim sizde faks yöntemine geçin çünkü ne almanya nede oyun yönetimi türkiye supportunu takmıyor bile yani olmasada olur diyolar heralde yada öle çet banı felan bu tür küçük işlerle uraşsınlar diyorlar bence artık adminlerin haftalık raporlarını bile okuma tenezzülü göstermiyorlar nolacakki türkiye supportu sonuçta neyse faks abi faks bakalım fakslara nasıl yanıt verecekler almanca yazsalar bile olur dayım berlinde öğretmen 2 dakkada hop bakalım neler olacak forum modlarım sizede allah sabır versin başka dicek bişi bulamadım :)

15. görevlerde düzelme yok sayın modum hevesim kaçtı eğerki o kadar emeğim heba olacaksa pro görevini iptal edip yapmayacağım.

HASAFET. bunu beğendi.
  16. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Sorun rapor edildi. Elimize henüz ulaşan bir bilgi yok ama hata düzeltilecektir. Şimdilik beklemekten başka çaremiz yok.

İyi forumlar...

17. 1 ay 1 gün oldu hala görev düzelecek foto attık foruma herşey kanıtlı ispatlı bakalım

18. hiç mi emeğe saygı yok. yeri geliyor uykumuzdan kesiyoruz yeri geliyor işimize ayırdığımız zamandan kesiyoruz görev yapıoruz. ama daha pro görevim halledilmeden 995 tane yaptığım cubi görevi sıfırlanmış. yazık günah değil mi ? bekleyelim bekleyelimde ne zamana kadar çok yakında darkorbit diye bişey kalmayacak gidişat bunu gösteriyor.....

19. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yaşanan bu sorunun her kes farkında ve sizlerin nasıl bu durumdan mağdur olduğunuzuda biliyoruz.
    Bu sorun ilk yaşandığı günden merkez ekipe rapor edilmiştir. En kısa sürede çözüm ve telafi bekliyoruz sizler için.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.