Öneri GÖREVLER EŞYA VERSİN..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -߀§îKTâ§- tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

MANTIKLI MI?

1. Mantıklı tabi kardesım arkadandayız :)

oy sayısı 32
    91,4%
  2. Bu ne ya saçma bence :(

oy sayısı 3
    8,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çok zor olan görevler bile bazen cok az uridium tp verebiliyor bence bunların yanında en azından başka eşyalarda olsa cok zor olanlara ayrıyetten lf4 20. lwl görevlerınde oldugu gibi 500 vega 500 goli öldür diyen görevlerde 2 lf4 veya havoc hercules gibi ödüller verebilir bunlar sadece üst aşama görevler için basit görevlerde uridium artırılabilir ya da ema rsb gibi ödüller de olabilir

2. +1 diyorum çünkü görevler olmasa daha iyi durumunda şuan

3. Ganimetleri düşünelim 3 kat lf-4 günü bile bi sürü lf-3 bi sürü kalkan çıkıyor Görevlerde sadece lf-4 görevi var bence lf-3 ve kalkan veren görevlerde olmalı ve başka başka şeyler veren görevler +1

4. *Asalet*

*Asalet* User

Ekipmanların tamamlanmasında büyük faydası olacağını düşünüyorum.Oyum olumlu +1....

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  5. WolfWar

WolfWar User

Güzel fikir olması şart olan fikirlerden biri daha :D

6. Merhaba ,

+/- yada +1/-1 gibi çok kısa sayılabilecek şekilde yazmak yerine biraz da olsa düşüncelerinizi yazmanız daha iyi olacaktır.

Mesajınız silinmiştir.

İyi forumlar.

7. Prophecy

Prophecy User

bin kişi yazar biz laf yeriz.Modum bunu benim konumda yapanlara da yapsaydınız keşke.

Her neyse konuyu çok beğendim olması gerekli.Umarım olur.

8. dibine kadar arkandayım kardeş haklısın

İYİ RAMAZANLAR

9. Merhaba ,

Ben her gördüğümde ya mesajları siliyorum yada hem silip hem uyarıyorum. Bunun ne sizinle ne de sizin konunuzla bir ilgisi yoktur.

İyi forumlar.

10. Prophecy

Prophecy User

Benim konumda ben ceza almıştım NEDEN eksi verdiğini sordum diye.Sadece ''olumsuz'' diye yorum yazmış birinden açıklamasını isteme hakkım yoksa neden fikirlerimizi buraya yazıyoruz

11. Merhaba ,

Benim uyardığım daha farklı bir konu şimdi siz sadece + yada - hatta +1 / -1 yazılması ile olumlu yada olumsuz yazılmasını aynı mı görüyorsunuz ?

En azından düşüncesini olumlu yada olumsuz diye belirtmiş. Fakat + / - yada +1/-1 aslında bir yorum değildir fakat forumlarda kullanılan bir yöntemdir sadece ve aslında pek uygun da değildir.

Merak etmeyin forumda herkese aynı şekilde davranıyoruz. Burada hiç kimseyi tanımıyorum sadece forumda bulunduğumuz sürece tanışıyoruz. Yani forumda x kişini ayırıp uyarı yada ceza vermezke y kişisine her fırsatta uyarı yada ceza verme gibi bir durum yoktur.

İyi forumlar.

12. eski*3LÜ

eski*3LÜ User

Bence iyi bir fikir fakat yani 2 lf-4 dedin oraya çok kafaya taktım biraz görgüsüzlük olmuyor mu :D :D her neyse ödüllerde eşya olması fikir iyi bir şey bence oyum olumlu :)

13. Benimde lf4 lerin çoğu eksik ama görevlerinde hemen hemen hepsini yaptığım için benim bir çıkarım olmayacak ve benim gibi çok kişi vardır görevleri yapan onlara ne olacak ??

14. Biraz da onları düşünmek lazım.

Yetmedi sanırım sürekli sağlam gemilerin daha çok işine yarayacak yenilikler yapılması..

(Full + full gemiyim)

Son düzenlenen: 19 Temmuz 2015
    Stealth_Assassin bunu beğendi.
  15. Aynen azıcık bizi de düşünün. Güçsüzler zaten kasılamıyor onları da düşünün. Güçsüzler için savunma-kaçış ekipmanı yok, etkinlik yok, görevlerin verdiği uridium zaten saçma, 3 sibelon yok et ödül 24-26 uri bişey. Bir sibelon 32 uri veriyor. Tamamıyla saçmalık. 100 uri diyor bilmem kaç tane lordakium yok et. 100 uriyi ben kutudan çıkartırım zaten niye uğraşıyorum ki? lf-4 olamasa bile lf-3 veya elit kalkan, hız verebilir.

16. Yenilik dediğin tüm oyunculara getirilir bır kısım oyuncuya tek değil. Hem benim full+full+full olmamdaki suçum ne ki ben yararlanamıyorum bu yeniliklerden ? Bu yeniliklerden yararlanabilmem için illak,i düşük bir gemiye mi sahip olmam gerekiyor.Siz de ne diyeceğinizi şaşırdınız artık.

17. LF-2 crediyle satılınca bişey olmadı? Ayrıca söyler misin hangi ekipman yeniliği güçsüz oyunculara yarar sağladı?

BlackGhost™ bunu beğendi.
  18. Arkadaşım o zamanlar lf2 en iyi 2. lazer topuydu ta ki lf4 çıkana kadar sonrasında lf2 credi ile satılmaya başlandı çünkü aradaki fark gittikçe açılacaktı. Biz ise bu konuda görev ödüllerinden bahsediyoruz sen ters yoldasın.

19. Kimsenin şaşırdığı yok dostum :) ve çok haklısın yenilik dediğin tüm oyunculara getirilir.Orada yazdım bende fullum tek eksiğim 4 hercul..

Söylermisin gelişmemiş oyuncuların lehine olan kaç yenilik var ya da daha anlaşılır şekilde sorayım Darkorbit gelişmemiş oyunculara kasılma ihtimali sunuyor mu ?

Evet sunuyor , ama sunmayan biz full oyuncularız...Beni anlıyormusun.Bunca yenilik yapıldı , faydalananlar sadece full gemiler ; diğerleri zorluk çekiyor çünkü ortalık felaket , kasılamıyorlar , koruyamıyorum ya , neredeyse beni de patlatacaklar.Tek tek de gelmiyorlar..

Bırakın onlar için biraz kolaylık olsun artık , bu bir savaş oyunu işkence değil.Savaş için sağlam adamlar arıyoruz.

Tamam eyvallah çıkıp kes ona karışan yok istediğini kesersin belki ama , onlar için de yapılan güzel yenilikleri suistimal etme..

Stealth_Assassin bunu beğendi.
  20. Sende biliyorsundur ki oyun artık para üzerine dönmeye başladı. Eskiden para ile oynayan çok kişi vardı herkes kasılarak gelişmeye çalışıyordu ancak günümüzde her şey para olduğu için başlangıç paketleri satılıyor onu alıp oyuna başlarsan full+full olmasa bile full gemi ile başlıyorsun.Bu oyunda artık hesap açıp sıfırdan kasılarak yükselmek diye bir şey kalmadı. Eğer para yatırmazsan zaten gelişemeden olduğun yerde sayarsın. Ben kendi gemimi 2008 yılında başladım kaç tane nick gitti elimden kasılamıyorum diye ki bu en gelişmişi o da para yatırmadan olmadı. Güçsüzler için yenilikler hep hava cıva para yatırmazsan barınamazsın burada olay bu. Yok yenilikmiş oymuş buymuş geç bunları bu söylediklerimi de eğer 4 yıldan fazla süredir oynuyorsan bilirsin zaten. Bilmiyorsan da lütfen cevap verme.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.