Öneri GÖREVLER EŞYA VERSİN..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -߀§îKTâ§- tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

MANTIKLI MI?

1. Mantıklı tabi kardesım arkadandayız :)

oy sayısı 32
    91,4%
  2. Bu ne ya saçma bence :(

oy sayısı 3
    8,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6-7 yıldır oynuyorum.Merak etme hepsini biliyorum.Seni de anlıyorum.Gelişmemiş oyuncuları korumaya gittin mi bilmem ama ben çoğunlukla koruyorum.Ve gelişmemişleri bırak beni bile kesecekler bu yüzden yazdım.Tek tek de gelmiyorlar.Bu konularda paraya dayalı oyunun kolaylaşması için açılıyor.Farkettinmi , oyuncular azalıyor , kesecek adam bulamıyorsunuz değilmi :) Evet oyun paraya dayalı adaletsizlik var.

Ben ilk yazımı sadece kendi pencerenden bakma diye yazdım.Eyvallah kararına saygı oy ver ama dene , onları düşünmeyide dene ; sadece dene sonra kararını ver.

2. Tamam kabul, lf-2 nin sebebi bu. Diğer soruya da cevap ver gideyim. Ayrıca ters yolda falan değilim. Burada görev ödülünden bahsediyoruz sen "benim gibi fuller ne yapacak?" diyorsun, ben de diyorum ki "bence fuller için yeterince yenilik geldi, biraz da yeni oyuncular için gelsin".
    Sırf bu güçsüz kesenler yüzünden vega alıp hızımı 576 yaptım, adam yine yavaşlatma atıp, parazit roketi atıp yakalıyor. Yeni oyuncunun zaten 500 uri verip o mühimmatı alacağı yok. Yaşasın bir de çark droit düzeni geldi, kaçmaya başlarsak hızlanıp öldürsünler diye.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.