Görevler Hakkkında Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _ϦŁΛㄈҚら௱ØҚƐ_ tarafından 6 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba ben uzun zamandan sonra oyuna yeniden başladım , ve ilgili bir sorum olcak .Sanırım yeni görevler gelmiş , ben hangar kısmından sadece kendi levelime ait görevleri görebiliyorum acaba tüm görevlerin listesine nasıl ulaşabilir

2. Görev listesinin üstündeki kilit simgesine tıklarsanız henüz almayacağınız görevlerde görünür olacaktır.

_ϦŁΛㄈҚら௱ØҚƐ_ bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Nyx, Darkorbit Yardımcı Pilot Görsel Anlatım

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

4. Sayın Modum verdiğiniz Linkle sorum hakkında ufacık bir bağlantı yok.
    Ben diyorum ki görevlerin listesine nasıl ulaşabilirim sizin verdiğiniz linkte nyx açıklaması felan yapılmış.

5. Merhaba ,

Görev listesi diye bir şey yok yani eskiden olduğu gibi arka sayfada liste yok. Oyun içindeki Nyx kulesinden görev alınıyor. Normal Görevler bölümünden bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. İlk mesajından anladığım kadarıyla NYX'ten görev alındığını bildiğini varsayıyorum. Adminimizin attığı linkte şu kısmına bakarsanız yararı olacaktır;
    Resim numarandırılıp bunların ne işe yaradığı açıklanmış.

7. Merhaba ,

Şu anda olan sisteme göre gereken cevaplar verilmiştir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.