Görevler İle ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr.GunnerT tarafından 10 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mr.GunnerT

Mr.GunnerT User

Nisan aylarında civarında yeni kurmuştum hesabımı görevler yapmıştım başlangıç görevlerinden 3 4 tane lf3 kazanmıştım şu an başka kişilere bakıyorum onlar Eylül ayında kurmuşlar veya ağustos onlarda aynı görevleri yapıyorlar onlarda kazanıyor 7 lf3 kazanıyor veya 6 açıklarmısınız nedenini? Teşekkürler

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kendileri uridium ile almış olabilirler.Görevlerden şuanda tam olarak ne kadar lf3 geliyor bilmiyorum.Arkadaşlarımız daha iyi yardımcı olabilirler.

İyi forumlar

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

görevlerden o kadar lf3 çıkmıyor.korsan kutusu,credi veya uridyum ile almıştır.

4. 7 lf3 verileceğini sanmam darkorbit bu konuda çok cimridir. Yeni başlayıp görevleri yapan varsa bu soruyu cevaplar, oda zor :D

5. Mr.GunnerT

Mr.GunnerT User

Pardon tamamen yanlış söylemişim tamamen benim hatam kusura bakmayın Admin konuyu kapatabilirsiniz iyi oyunlar :) Toplam ilk başka 2 3 veriyormuş herkese söyledigim arkadaşında benim gibi varmış o bana yanlış söylemiş karıştırmış lf2 siyle iyi oyunlar

6. kursat_822

kursat_822 User

bnm bıldıgım 3 lf-3 verılıyo

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Madem öyle isteğiniz üzere konuyu kilitledim.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.