Görevler lvl lere göremi açılıyor???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ■usŧά.__.~`ħı®sız~`™ tarafından 8 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. A rkadaşlar inş konuyu doğru yere açmışımdır .. Benim sorum oyudaki görevler lvl lere göremi açılıyor yoksa bitiş sırasına göremi açılıyor çok iyi ödül veren görevler var . Ben onları yapmak istiyorum Eğer lvl atlamam gerekiyorsa TP kasacağım Yoksa var olan görevleri yapacağım Lütfen bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim ..Doğru bir şekilde bilgilendirirdeniz o şekilde ya TP kasacağım yada olan görevleri tamamlayacağım konumu cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

2. eray

eray User

evet görevler seviyelere göre açılıyor ve her seviye atladığınızda yeni görevler açılır.Görevler sayesinde daha kolay seviye atlayabilirsin ve ödüller kazanabilirsin.

3. O zaman tp kasmam lazım teşekkür ederim cevap için konu kilitlenebilir

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Görevler seviye arttıkça açılmaktadır. Ve seviye artışıda tecrübe puanının artışıyla olur. Siz hem görevleri yapıp hemde NPC keserseniz hızlıca seviye atlayabilirsiniz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.