görevler silinme sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -bulanober-, Oct 20, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. az önce bi görevlerimme bakıyım dedim zar zor yarıya getirdiim düşman kesme görevim sıfırlanmış bu nası iş bizimle dalgamı geçiyonuz 2 ay önce pro cubi görevlerim sıfırlandı 2 aydır hiçbir düzeltme yapılmadı şimdide düşman kesme sıfırlandı ne ayak bu delirelimmi yani illa sövelimmi

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Öncelikle üslubunuza dikkat ediniz. Bu tarz konuşmalarınızdan ötürü ceza alabilirsiniz.

Silinen görevlerinizi yanlızca support ile çözebilirsiniz. Forum üzerinden birşey yapılamaz.

İyi forumlar.

3. 2 aydır supportun umurunda deiliz yani oyunu bırakınmı demeye çalışıyolar ???

4. uzayl80

uzayl80 User

siliniyorsa yeniden yapın şikayet etmeyin görvleri sizin için avantaj olur yeniden yapılması

5. DeMoNs

DeMoNs User

Kardeş saçmalama insanlar gece gündüz bilerce yaratık kesip sırf görev biticek diye tp çekiyo sonra hop tekrar 0

6. Aynı sorun bende de var pro ve cubi görevlerim sıfırlandı. 1 ayı geçti supporttun bana dediği şey sorununuzla ilgilineyor bu biraz zaman alabilir anlayışınız için sağolun. tek söylenen bu biliyorsunuz ki ortak sorun haline geldi bu neden bi çözüm yolu aranmaz. 10 yıllık oyun bu oyun hatalarına çare bulamıyorsa bırakıp gitsinler.

7. 2 aydır annitor görevim düzelmedi benimde azaltıldı yazıklar olsun hala bekliyoruz supporta yazdık ilgilenilecek dediler forumda rapor ettik dediler bekliyoruz hala sabrımız azalıyor

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazik ki bu konuda şu anlık yapabileceğimiz bir şey.

Merkez ekip sunucu birleşimlerin tamamladığına göre bu sorunun çözümüne yoğunlaşacaktır.

Sizden ricam biraz daha sabır etmeniz olacaktır.

İyi forumlar.

9. benimde dusman gorevi sifirlandi 7 bin olan dusman gorevi 2 gun once bi goz atim dedim 7 binden 57 olmus delirdim sporta yazdim hayla cvp yok emege yazik yani oyun zaten olmus gitmis.
    bide su pazartesi oynu yeniliyeceklermis yani ben tamm anladim yeni bi konuda acmak istemiyorum pazartesi gunu yapcaklari sey oyunu eskisinden daha iyi mi yapicak yoksa sadece hatalari duzeltip eskisi gibi mi olucak onuda soylerseniz sevinirim

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yapılan duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

Merkez ekip yapılacak değişikliklerden çok umutlu. Bunun oyundaki lag sorunlarını çözeceğine inanıyorlar. Güncelleme oldukdan sonra hep birlikte durumun nasıl olacağın göreceğiz.

İyi forumlar.

11. bu oyun bitmiştir yakında herkes bırakır ben diyim bir çok arkadaşım hades dönmeyi bıraktı benim gibileride yok görev silinmesi yok kapıda patlama bisürü sıkıntı yüzünden bırakacak bu böle gitmez görevliler 2 aydır hiçbişi bakın yok biz şunu yapıyoz görevliler ilgileniyo geçin bunları kurumsal bir firmasınız ve HİÇ BİŞİ yapmıyorsunuz sv birleştirmesiymiş falanmış 2 günde birleşiyo svler ee geriye kalan çalışma günlerinde şirkette kağat oynuyolar heralde bana gelip ekip çalışıyo felan demeyin kaçtır yazıyorum bigpointin gözünde yok hükmündeyiz 2 aydır yazıyoruz görevler siliniyo diye hikaye ben başıma geliceide biliyorum şimdi göreve sıfırdan başlıycam mesela protegite 30k idi sıfırdan 20kya getirecem sora bi sabah bi uyanıcam görevin 30k sını iade etmişler görev desteksiz bir şekilde bitmiş sora gelip bana ekip çalışıyort falan demeyin geçin bu işleri bu zamana kadar bugdur hiledir kullanan insanlara kızardım ama adamlar haklı çıktı bu oyun benim 1 tlmi bile haketmiyor zaten şirketinde batmak umurunda deil heralde umurlarında olsa en azından bir resmi açıklama ile bakın bu forumda yapılan ve doru olup olmadığı bile meçul iş işten geçince yapılan açıklamalardan bahsetmiyorum portalı kaparken her yere açıklama yapıyolar bundada çıkıp adam gibi düzgün bir özür telafi ve açıklama beklerdik ama akıllandık artık bişi beklemiyoruz hadi eyvallah

BeyATLI likes this.
  12. 6 hafta oldu benim gorev de silindir resim felan yolladik size geri donus yapacagiz dediler 6 haftadir donen eden yok simdi ne olacak

kisaca merkez turk serverini takmiyor olay bu suport alakasi yok

13. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Haftasonu merkez ekip çalışmıyor. Bu sorunlarla maalesef pek çok oyuncu karşılaştığı için bu hesaplarla teker teker ilgileniliyor. Bu sorun diğer serverlerde de var. Onlarla da ilgileniliyor bu sebeple geciktiğini düşünüyorum. Biraz daha sabrederseniz sorun çözülecektir.

İyi forumlar.

14. yalan atıyorlar inanmayın uğraşan yok oyunu bırakın diyorlar anlamıyormusunuz

Last edited by moderator: Oct 21, 2018
  15. Merhaba,

Mesajınızı düzenledim.
    Lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.