Görevler ve Credi ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___________CAN tarafından 21 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba , benmi yanlış görüyorum yoksa ödüllerin genel olarak credi ödülü çokmu az?
    Mesela '' korsanlar '' adlı bir görev aldım. Görevin ödülleri 7 m tp , 2.000 urıdıum ve 160.000 credi :D

Bu ve bunun gibi bir çok görevde böyle , başlangıç görevleri değil bunlar üst seviye görevleri , bence her görev verdiği tp kadar credi vermeli bu sayede daha faydalı olucağını düşünüyorum.

Örneğin 7 milyon tp veren bir görev bu tpnin yaklaşık yarısı kadar yani 3 m credi vermeli. Eskiden genellikle böyleydi.

Son düzenlenen: 24 Haziran 2014
  2. Aynen sana katılıyorum.Son flaxımı alırken *pat* 2 flax gitti :( .+1

___________CAN bunu beğendi.
  3. Teşekkür ederim , oyuncunun yararına bir fikir olduğunu düşünüyorum basit gelebilir ama sonuçta kar edicez :D

Anket nasıl açabilirim acaba unutmuşum :S

4. 7 M Değilde Yarısı Kadar Verebilir Mesela :) Oyunun Tadı Çıkması Lazım :)

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Fikrimi söylemek gerekirse verdiği tp yi gördükten sonra istiyorsa üzerine credi alsın umrumda olmaz.Oyun şartlarında skylab vb büyük miktarda crediler kasılabiliyor.Birde önceki bu görevi yapmış oyuncular var onlara haksızlık olabilir.

İyi forumlar

6. Modum doğru söylüyorsunuzda Tr1 de 1 tasarım için 2.000.000.000 dan fazla teklif veriyorlar yani açık arttırma çok pahallı. O kadar olmasada yukardaki arkadaşın dediği gibi 2-3 m credi gelmeli en azından..

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Haklı olabilirsiniz ancak credi tecrübe uridium belirli bir miktara göre ayarlanmış olabilir.Bunlar benim fikirlerim destek gelirse gerekli yerlere iletirim.

İyi forumlar

8. daha once yapanlarda versin credi biz eger duşunmuyosanız -1

mert82382 bunu beğendi.
  9. DraydiBoy

DraydiBoy User

ama çok fazla olmamalı 7 tp veren bir görev 3 m kredi verebilir

oyum olumlu +1

10. Teşekkür ederim. Onu örnek olsun diye yazdım yani 17-18 level birisi 170 bin crediyi napsın.

11. Zaten yeni görevlerin çoğu tp veriyor şerefi ve kredisi az ama tp si bol.

12. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sahi bu görevlerin tamamını bitirenler ne yapıyor daha sonra ??

13. katılıyorum zaten uridium kıtlığındayız bence böyle bir yenilik gelmesi güzel olur credi biraz daha önemli hale gelebilir

14. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.