GÖREVLER VE KAPILAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **B*A*R*A*N** tarafından 22 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. - Goliath(Spectrum)
    - 8 iris(Geliştirmesiz)
    - 40 lf3(Geliştirmrsiz)
    - 1 lf4(Geliştirmesiz)
    - 35 bo2(Geliştirmesiz)
    - 24 ArGe
    - Kalp Uçuş Düzeni

Bu şekilde seprom beslemesiz destesiz x1 le slotlara 4.5 k vuruyorum uber görevlerinde ve boss tallonlarda çok zorlanıyorum bu görevlerde ne yapmalıyım bide bu gemiyle zeta yapabilirmiyim ????

2. Zeta yapabilirsin ama son bölümde seprom ve elit gerekebilir.

Uber ve boss için grup bulmak zorundasın başka yolu yok.

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Zeta kapısının son bölümüne girmeden önce seprom besleme yaparsanız zorlanacağınızı sanmıyorum,24 argesiniz kalın sıkıyorsunuzdur,Geliştirme indirim saati çıktığında İrislerinizi geliştirebilirseniz ,Daha fazla vuruş elde edebilmek için zeta kapısından gelen ganimet anahtarlarıyle X2 LF4 günüde kutu açarak LF4 sayınızı arttırabilirsiniz.Uber haritasında Küçük NPC leri kesebilirsiniz ...

iyi Forumlar.

4. senberk99

senberk99 User

Son bölümündede zorlanmadan rahatça yaparsınız
    Görevleri de grup ile yapmanız mantıklı olacaktır.Bir gruba girerseniz orada kesen olacaktır.Veya klana girerseniz söylersin görevim var diye yardım ederler...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.