Görevler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯ƒσяєνєя•αℓσηє¯¯ tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu youndaki görevlerin oyuncuyla dalga geçtiğini çoğunuz anlamışsınızdır. Şu görevler biraz daha güzel ödül versin. 18 levelde 35 boss kris 30 uber kris 45 anni görevi var ödülü 8 bin uri. Bunun gibi bir çok görev var. Desteklerinizi bekliyorum.

2. Cok haklisin direk oyumu soyleyeyim sonra yorum yaparim +1. Simdi ben oyunda ilk baslarda da farketmistim bunu. O full mp1 bir vega ile 200 sibo kesmistim. Kac haftami almisti bitirmek. Ama sonunda neydi odul? 200 sibonun verdigi degerden daha az. 3k uridium. Bu gorevler nedir arkadas ? 25 sibelonit kes diyor 80 uridium veriyor. 20 level oldum hala boyle. 800 goli 800 vega 250 Aegis 250 spearhed 250 citadel kesiyorsun 30k uri veriyor. 20 levelde de cok sey degismedi acikcasi. Oyunda daha acemiyken bu konudan nefret etmistim. Hala da oyleyim. Su gorevleri sirf petin level atlamasi icin yapiyordum. Zaten pet 15 oldu biraktim. 23 levelim hala 6. Level yapmadigim gorevler acik bende.

Kesinlikle harika bir dusunce ama zaten boyle bir konu vardi ona destek versen iyi olurdu. Digerine verdigim gibi buna da destek veriyorum +1

Edit: anket yokmus gormedim :D Eklesen iyi olur bence

3. DeadMauz

DeadMauz User

ben 16 levelim boss tallon ve normal tallon görevim var ödül 200 uri.

4. webce

webce User

he bide onları kesene kadar çekdiğin çile :) 200 uri geminin elektiriğini karşılamaz benzini es geçtik demi ya insan az düşünür :)

5. zaten dikkkat ederseniz bazi gorevler süs olsun diye koyulmus :D

ornek 400 uber yok et vs vs

kisaca gorev var diyorlar

bencede gorev sistemi degismesi gerek
    oyuncu cekmeye calisiyorlar da bu sartlarda zor yaw

6. DeadMauz

DeadMauz User

tp den başka ne değişti?

7. 70 uridium ve 60k creditsi hice sayma.

DarkOrbit, lütfen.

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.