Destek Görevler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »●ÚŚŤÁ●«[ĚЙĘŚ]® tarafından 9 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlik görevleri toplamda kaç tane çıktı? Yani şuana kadar kaç görev yaptınız? Bugün etkinliğin 2. günü ve bende 2 tane sağlıklı 1 tane hastalıklı görev çıktı ve şuan da alabileceğim etkinlik görev gözükmüyor. Herkeste aynı mı?

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

• Etkinlik boyunca tüm oyuncular için özel bir görev kümesi sunulacak:
    o Etkilenen oyuncular için 5 özel görev sunulacak.
    o Sağlıklı oyuncular için 10 özel görev.
    • 20 yeni etkinlikle ilgili görevle birlikte yeni bir öykü bölümü sunulacak ve bu bölüm oyunda kalacak.

Açıklamada yazdığı gibi , Hastalıklı Durumda olan oyunculara 5 Görev ve Hastalıklı Olmayan oyunculara 10 Görev veriliyor.

Ayrıca Günlük görevler var , Ancak Günlük Görevler her gün bir tane olmak koşulu ile çıkmaktadır.

Detaylı bilgi için ; Parazit Dalgası Etkinliği SSS inceleyebilirsiniz.

Iyi Forumlar

3. teşekkürler güzel açıklamışsınız ama bunları hakkında bilgim var istediğim cevap bu değil benim sorum 2 günde toplamda kaç görev çıktı sorum oydu yani eşit mi gidiyor onu öğrenmek istiyorum çünkü herkeste farklı görev isimleri var o yüzden soruyorum. 2 günde bana 3 görev çıkmış.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Maalesef görevler ile ilgili açıklamalar dışında bizlerinde bilgileri yok. Ancak bildiğimiz kadarı ile şuana kadar 2 Günlük Görev ve 3 Etkinlik Görevi olmak üzere Toplamda 5 Görev çıkmış.

Hastalıklı iken farklı görevler çıkabiliyor. Enfeksiyon kaptığınızda görev denetim kulesine dönüp , görevleri kontrol etmenizi öneririm.

Toplamda 20 Görev olacak.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.