Görevler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |HФЯUS| tarafından 27 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. |HФЯUS|

|HФЯUS| User

Görevler çok önemli mi? Ben 12 lvim ama hala 10 lv görevleri felan duruyor sürekli görev yapıyorum yetişemiyorum çok sıkıldım, yapmasam olurmu veya hangi görevler önemli?

2. tiaremy94

tiaremy94 User

Görevin büyüğü küçüğü olmaz hepsini yapmanızı öneririm daha çabuk level alacağınız garanti.

3. |HФЯUS|

|HФЯUS| User

Şuan yapmam gereken 50 ye yakın görev var valla baydı :D

4. ben hemen hemen biti düşman kesme biti rutbe lvl etkisi çok

5. AbeDelan

AbeDelan User

mcbd-50 ve 2-2 haritasini gorevlerini nasil yapcam anlatsaniz

6. geminin iriisleri full ve orta halli bir gemiyse 13. seviye görevlerine kadar yapman gerekmez ama rütbe puanı lazım diyorsan her görev +100 rütbe puanıdır gemin güçsüzse mulaka yapmalısın ama

7. Merhaba ,

Şimdi hemen yapmak zorunda değilsiniz fakat görevleri ne kadar çok yaparsanız o kadar erken bitirirsiniz. Tabii bu arada seviye atlarsınız ve gelişirsiniz. İsterseniz bir süre ara verin daha sonra tekrar görevlere başlarsınız.

İyi forumlar.

8. Merhaba ,

Tam olarak görevde ne diyor veya ne yapmanızı istitor ?

İyi forumlar.

Suskun231 bunu beğendi.
  9. Suskun231

Suskun231 User

benide o görev var yapamadım bi türlü

10. Merhaba ,

Görevde tam olarak ne yapmanızı istiyor ? Hatta görev ile ilgili kısmın resmini ekleyebilirseniz daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.