Görevler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaansakal tarafından 11 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaansakal

kaansakal User

Ben bu oyuna 2008 kayıtlıyım yani bu oyun benim elimde büyüdü.Ya da ben oyunun elinde. Her neyse;
    Ben bu oyuna başladıktan 1-1.5 sene sonra görev sistemi (neredeyse) tamamen değişti.Ve 100-150 adet yeni görev geldi ve birkaç değişiklik daha tabi ki.
    Benim demek istediğim şey yine aynı şey olsun ve yine 150-200 adet görev gelsin.
    Neden derseniz şöyle ki :
    Ben o gelen görevleri yaptıktan sonra oyunun bir zevki kalmadı.Ben de sadece şirketler savaşından bigboy (isk1 de bigboy die bir gemi kullanan yok :)) ve zamanlı pvp görevleri(isk1 de pvpde her 10dk de 1 adam bulunur) kaldı.Onlar da isk1 de yapılmıyor.Ben görevleri bitirdikten sonra oyunu bıraktım.Ve çoğu kişi de benimle aynı sebepten dolayı oyunu bıraktı.
    Şuan oyunu hala neden oynuyorsun o zaman derseniz eğer,oyunu 2011 de bıraktım şuan ise kış görevleri için giriyorum.Galiba onlar bitince yine uzun bir veda zamanı daha gelecek.
    Ayrıca günlük görevler var onların da farkındayım ama onlar da çok basit yapması 5dk sürmüyor dolayısıyla ödül de vermiyor.Yani amaç görev yapıp ödül almak.
    Konu biraz uzun oldu ama fikir ve nedenlerini detaylıca belirtmek istedim :)

2. KARANLIK

KARANLIK User

Yeni görevler eklenebilir sayısını bilemem ancak ne türde görevler gelmeli bunlarıda ekleyebilirsiniz :)

3. kaansakal

kaansakal User

Usta onuda darkorbitin parayla çalışan elemanları bulsun bir zahmet.Bana yeni bir fikir bulunca para vermiyolar ben bu oyunu sevdiğim için öneri getirdim sadece.Yapmayız diorlarsa da kendileri bilir benim gibi düşünen insan sayısı azınsanmayacak kadar çok

4. KARANLIK

KARANLIK User

Gerekli destek gelirse bizde üstümüze düşeni yaparız :)

5. Evet, yeni görevler eklenmeli ...

6. katılıyorum ne kadar çok görev o kadar çok eğlence.

7. dikduran1

dikduran1 User

gelsin derim...

8. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Fikrin görevler değişsin tamamen yeni görevler gelsin mi, yoksa bu görevler dursun ama yenileri de gelsin mi? Ona göre fikrimi söyleyeceğim.

9. kaansakal

kaansakal User

beyler konu forum ilk açıldığında oluşturulmuş ve sonrada yeni görevler geldi zaten hortlatın tamam ama 1.5 senelik konu hortlatılır mı bea :)

dikduran1 bunu beğendi.
  10. En az 500 tane kolay ve iyi ödüllü görev gelebilir

11. bencede gelebilir hem daha eglenceli bol ödüllü olur :D +++++++

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.