GÖREVLER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR tarafından 15 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

Herkes görevler hakkında birşey sormuş bende birşey merak ediyorum mesela eski görevlerin hepsini yapmış biri bu yeni görevleride yapabilecek mi? eğer böyle birşey varsa yeni üyelik açan oyuncular çok zor rütbe atlar çünkü bir görev 100 rütbe puanı veriyor eğer bir oyuncu eski görevlerin tamamını yapmışsa ve yeni çıkan görevlerde ona verilirse en az 500.000 rütbe puanı fazladan alır diye düşünüyorum.
    bu görevler eski üyelere verilmedi değilmi

2. eski görevler yeni başlayanlar için normal ama yeni görevler güçlü gemiler için benım gemı ful ve herşeyim 16 seviye sıralama gemısı cpanede ful ama ben kalkıpta 1 görev için 20 milyon cepane kullanmam :)

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

senin dediğine göre yeni grevler daha zor değilmi ben yeni görevlerin daha basit olduğunu duymuştum

4. ÖRNEĞİN 1 GÖREV 400 adet uber kırıstallon 400 adet uber krıstalin 400 adet uber lordakiyum :D

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sahimi öyle görev varmı be, peki tp ve urisi iyi değilmi niye

6. yeni görevler kolaydan zora dogru gidiyor. 18-19 lvl görevleri yapılıcak gibi deil. hepside zaman isteyen hardcore görevler ;);)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhaba

Evet her oyuncu istediği görevi yapmakta özgürdür.Eski görevlerin hepsini yapan yenileride yapabilir.Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.