Destek Görevlerin Çok Zor Olduğu Ve Bazılarının Yapılamayacağı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONURBEY tarafından 18 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Görevlerin tekrar gözden geçirilip, mantıklı ve yapılabilir hale getirilmesini istermisiniz ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONURBEY

ONURBEY User

Az evvel görevlere baktım, ve yapılabilirliği ile ilgili çelişkiye düştüm.

Görevlerin yapılmasının geminin full olması ile alakası yok.

Sadece eziyet başka birşey değil.

Uber Kristallon 400 adet, ne kadar elit harcaman gerek, üstelik harita olarak her an tehlike altındasın. Tek başına kesemezsin, grubun olması lazım, tek takılan oyuncu için çok zor.

5-1 5-2 5-3 haritasında düşman vengeance imha et 500 adet, bu görev kaç gün pardon kaç ay sürer acaba ???

Neden çünkü kimse artık vengeance kullanmıyor, kullanan var ise birkaç kişi, bunları kesersen pushing yersin.

Oyuna baktığın zaman belli birkaç gemi var, gerisi çöp.

Ama görevlerde ısrarla bu çöp gemilerin kesilmesi isteniyor. hemde yüzlerce.

Bu görevler yapılsın diye mi var yoksa; asla yapılmasın diye mi ?

150 adet Spearhead ve 150 adet Citadel bulup keseceksin, var mı bu görevi yapan.

200+200+200 Aegis Sperhead Citadel bulup yoketmek, görevi hemen bitirmeye çalışıyım dersen, bu gemileri bulmak zor aylarca sürer, peki görevi bitirmek için aynı gemiyi defalarca kesersen pushing yemezmisin ?

Görevlerin çoğu yapılamaz durumda, hele yeterince güçlü olmayan bir oyuncu için imkansız.

Saygılarımla.

2. Merhaba ,

Bu tür konuları Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne açmanız gerekiyor. Bu seferlik konuyu uygun bölüme ben taşıyorum.

İyi forumlar.

3. Mamafih, o kadar meşakkatli olmasına karşın verdiği ödüller de epey berbat ötesi...

4. oben

oben User

bitirenler ne olacak biz bitirdik bi çok görev zaten değişti kolaylaştı yapabilen yapsın yapamayan bıraksın herkes her görevi hemen yapacak diye bir kaide yok.ben gemi görevlerini bitirene kadar milyon rsb ler harcadım.

5. ONURBEY

ONURBEY User

Oben Canım Kardeşim; senin görevlerin iptal olsun denmiyor iyi oku, kolaylaşsında denmiyor, sadece artık yapılamaz görevlerin yeniden düzenlenmesi isteniyor o kadar,

Saygılarımla,

6. oben

oben User

bende diyorumki yapılamayacak görev yok ben yaptıysam herkes yapabilir..

7. GREED

GREED User

+1 Hayır yapılamaz değil görevler ama ypmak amelelik,avellik. Çok vakit alıyor kısaca +1

ELYSIUM bunu beğendi.
  8. ONURBEY

ONURBEY User

Bak yukarı da bazı satır aralarında pushing den bahsettim, bence zorlama, artık bazı gemileri bulmak çok zor. Oyunu kullandıysan sonucunu bekle, belki sonuç senin istediğin gibi olur, konu kapanır.
    Saygılarımla,

9. oben

oben User

ben bişey demedimki oy kullanıp yorum yapmasak hayır diyenler neden hayır diyor bi yorum yazsalar deniyor bizde fikrimizi yadık nasıl çıkarsa çıksın ben bitirdim sadece 5 1 5 2 5 3 150 şer gemi kaldı onlarında çoğu bitmiş durumda.

10. npc görevlerinin değiştirilmesine karşıyım uber kristalon tek olarakta kesilebilen yaratıklar ve zaten hadeslerdekilerde işliyor yani onları yapmak abarttığınız kadar zor değil ancak diğer görevlere daha sık kullanılan gemileride eklenmesi fena olmaz 500 vegance görevi mesela haritada yok vegance tr3teyim haritada en son gördüğüm 2 hafta önce falandı. ayrıca görevlere bitmez diyosunda biter illaki 1.5 yıldır vegance görevi duruyo mesela 250lerde normal oyuna devam ediyorum denk geldikçe kesiyorum öyle amelelik falan yok.
    ödüllere az demişsiniz ama 400 uber kris görevinde mesela hepsini tek başınıza keserseniz 460k uriyi yaratıklar veriyor onu neden yok sayıyorsunuz

11. ONURBEY

ONURBEY User

İşin bir diğer boyutuna bakalım;

Gemisi full olana, eliti bol olana, zamanı bol olana, klanı olana veya grub kurabileceği arkadaşları olana bazı görevler kolay gelebilir.
    Bunlara sahip olamayan oyuncular ne yapsın. Diyeceksiniz ki yapmasınlar. okey yapmasınlar.

Peki görevleri yaparken elitin gidiyor, zamanın çok fazla gidiyor, çoğu görev pvp haritalarında, düşmana yem olabiliyorsun, çünkü kestiğin npc ister istemez darbeni ve kalkanını azaltıyor, en önemlisi de verdiği ödüller. Eskiden çok daha kolay görevlere, çok iyi ödüller veriliyordu, şimdi zor göreve az ödül.

Ayrıca rica ediyorum görevleri tekrar gözden geçirin, ne dediğimi anlayacaksınız, olmayacak görevler var.

Tarihi eser olmuş, kullanılmayan gemileri kesmemiz isteniyor. Bulsak bile birkaç tane ancak, peki üstüste kaç defa kesebilirsin aynı gemiyi, pushinge girmez mi ?

Görevler zor olabilir, ama yapılabilir olmalı, mantıklı olmalı, teşvik edici ödülleri olmalı,

Saygılarımla,

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.