Görsel Diorit Tasarımı Hkda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 31 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu görsel tasarımın bir faydası var mı?

Darkorbit yazısından anlaşılacağı üzere görsel diroit yazmışlar peki diroitlere etkisi var mı?

Var ise ne tür etkisi var? Yok ise hangisini diroitlere takmamı önerirsiniz?

2. _01_

_01_ User

görünüşü değiştirmek dışında herhangi bir artısı eksisi yok set yaparsan diroit açık oynuyosan güzel bi görünüş olabilir , şahsn kapalı oynadığım için kullanmıyorum

3. Bilgi için teşekkürler.

Bende diroitlerimi kapalı oynuyorum fakat support rica edeceğim görsel olan diroitleri ve gelişmemiş LF4 leri sildireceğim umarım kabul ederler.

4. WolfWar

WolfWar User

Sadece görünüşü değiştiriyor. Fayda sağlayanlar: Havoc, Hercules, Spartan ve Demon tasarımlarıdır.

5. Bilgi için saol demon dediğin gibi %1 fazla roketin vurmasını sağlıyormuş görsel sanıyordum.

3 tane bende demon var bunu nasıl temin edebilirim?

WolfWar bunu beğendi.
  6. Bildiğim kadarıyla etkinlik ile geliyor demonlar.

7. WolfWar

WolfWar User

Dükkandan silver demon alabilirsin rengi farklı ama demonla aynı özelliği var.

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Üyelerimizin de söylediği gibi spartan, havoc, herkül ve demon tasarımları hariç diğerleri görsel tasarımdır bir etkisi yoktur.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  9. Bilgilendirme için teşekkürler.

Konu kilitlenebilir.

10. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Rica ederiz. Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.