Görsel Diroit Tasarımlarına Tecrübe ve Şeref

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALASKALI tarafından 20 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Görsel Diroit Tasarımları Şeref ve Tecrübe Puanı Vermeli mi?

1. Evet, şahane olur.

2. Hayır, hiç gerek yok.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ALASKALI

ALASKALI User

Merhaba;

En azından bir görsel diroit tasarımının +şeref, bir diğerinin de +tp vermesi güzel olacaktır.
    Bu tasarımları toplu taktığımızda yüzde 5 bile etki etse oyuncular çok daha yoğun şekilde kullanacaktır.

2. -1 görsel tasarımlar bence kaldırılmalı boşu boşuna yer kaplıyolar,oyunda çok daha güzel yenilikler yapılabilir ama sanki bebek oyunu gibi süsleyip duruyolar.Bide yaptıkları tasarımlar güzel olsa neyse dicem.Kısaca kullanmadığım şeye özellik verilmesin diyorum.

pokemonTr6 bunu beğendi.
  3. Alamadığım droit tasarımına özellik gelmesi bana bi yarar sağlamaz. Herkesin alabileceği güzel görünüşlü bir şey olursa olabilir ama yapmazlar.

4. Merhaba ,

Adı üzerinde görsel tasarım ya da görsel droit tasarımı yani bunlara özellik getireceklerini hiç sanmıyorum.

İyi forumlar.

5. anakin5555

anakin5555 User

Adi ustunde grsl sus tasarimlari -1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.