Görsel Hatalar [3D]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheMaster tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheMaster

TheMaster User

3D de bazı görsel hatalar mevcut.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Hemen hemen her haritada mevcut. Lazer efekleri bugta kalıyor.

Ayrıca oyun ara yüzündeki ayarlar kayıtlı kalmıyor. Çerezleri silince çoğu ayar siliniyor.

2. Sen şampiyonaya katılan virabismillah takımının klanındasın heralde?

3. TheMaster

TheMaster User

Evet.

4. Daha beta aşamasındayken oyuna ilave ettiler 2.5 d yi böyle şeyler olması normal.

5. TheMaster

TheMaster User

Bildiriyoruz ki düzeltsinler.

6. Test serverinde hem ingilizce hemde türkçe feedback yaptım ve yapanlarda oldu. Fakat geri bildirimlerle pek ilgilenmiyorlar...

7. Oyun içi şampiyon ünvanı, 5 hercules, tüm gemi ve tasarımları, 3 lf-4 ve vip gibi ödüller verilcekti server şampiyonlarına Aldınızmı peki?

8. TheMaster

TheMaster User

Henüz almadık. Bir takım bilgilerini vermemiş. Onların yüzüden bekletiliyoruz. Bir süre vermişler o takıma, o süre içinde bilgilerini vermez iseler onlar ödül alamayacak ve diğer şampiyonlara da ödülleri dağıtılacak. Yani şuan o takımı bekliyoruz.

9. Bizim alacakaranlığın istenilen herşeyi admine mail attım Verdikleri yazıda doldurmamız gereken yerleri IBAN numarasını falan herşeyi yazdım ve hepsinin altındada kimlik fotokopimiz var Admine hepsini attım ama bi daha hiç cevap vermedi Mail i alıp almadığını bilmiyorum yani

10. TheMaster

TheMaster User

Chatte özel oda açıp admin çağır. Bilet numarasını ver incelesinler.

11. Supportta atmadım ki adminin kendi mailine attım AmonRa nın

12. TheMaster

TheMaster User

Grup başkanınızın supporta yazıp bilgi almasında fayda var.

13. Admin istediği zaman cevap veriyor Gerekli herşeyi attım Elime ulaştı en kısa zamanda ödülünüzü alacaksınız demesi gerekirken haftalardır cevap vermiyor

14. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Evet oyunda bazı görsel hatalar var bunu farkındayız. 3D daha yeni olduğu için bazı hatalar olabilir bunlar zamanla giderilecektir.
    Biz hataları rapor edeceğiz en kısa sürede düzeltirler.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumnlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.