görsel

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zalimcabbar tarafından 10 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar,
    Kimi uzay gemilerinin etrafında dönen kırmızı-mor hüzmeli halka nedir, avantajları nedir? Nasıl elde edilir.
    Teşekkür ederim.

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz uzay kupası tasarımları dükkanda ekstralar bölümünde payment olarak satışa sunuluyor.

Tasarımların herhangi bir ekstra özelliği yok, mevcut etkinliğe özgün görüntüleri farklı.

İyi oyunlar.

3. apollo161

apollo161 User

Selamlar
    Modum bahsettğim tasarımlar değil ki... kimi gemilerin etrafında beliren kalkan koruycu gibi bir şey.

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Bahsettiğim tasarımların görsel bir özelliği bu gemiye verdiği herhangi bir avantaj yok.

İyi forumlar.

5. [​IMG]
    İyi forumlar
    hata benim sayın modum söz konusu olan sizin bahsettiğiniz gemi tasarımları değil
    [​IMG] burdaki görsel
    teşekkürler.

Kuasar bunu beğendi.
  6. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Bende yanlış anladım kusura bakmayın, bahsettiğiniz durum enerji transferi teknolojisinin görseli.

Enerji transferi sayesinde UCB lazeri ile verdiğiniz hasarın %10 kadarını DP'ye çevrilir ve sizin gemiye aktarılır. Yalnızca UCB lazer cephanesi ile çalışır.

Enerji transferine ana sayfada skaylap sekmesinde ki teknoloji fabrikasından ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar.

7. Selamlar
    Yanıt için teşekkür ederim. Zahmet verdim. kilitleyebilirsiniz.

8. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Biz teşşekür ederiz görevimiz.Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.