Görüş alanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •fяєєѕtyℓє•єℓƒ•kєєqo tarafından 4 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bazı oyuncuların videolarında Ekranın görüş alanlarının çok olduğu dikkatimi çekti ben nasıl öyle yapabilirim ?

2. Merhaba ,

Gereksiz pencereleri kapatmış olabilirler , F11 tuşu ile biraz daha genişletebilirsiniz yada Tam ekran modu ile oynayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Ama Viking kaan videolarına baktım baya baya yüksek görüş alanı gemiler biraz küçük görünüyo görüş alanı çok büyük

4. Merhaba ,

Video tarihilerini kontrol ediniz. Yada başka bir yolunu bilen varsa konuya yazacaktır.

İyi forumlar.

5. yeni client ilk çıktığı zamanlarda oyun ekranını küçük pencerede açıp yükleniyor yazısı dolduktan sonra ekranı son anda büyütüp görüş alanını arttırabiliyorduk.
    şöyle örnekleyim tallin ekranın yarısındayken menzil dışı kalıyordu hatta ve kimisi bunun menziller küçültüldüğü için öyle olduğunu düşünüyordu ama menzilden değil ekranın büyüklüğündendi

6. Merhaba ;

Monitör büyüklüğüde fark ediyor. 21 inc monitör kullanıyorum, klan arkadaslarimdan bazilarinin monitörleri daha küçük, uzaktan nasil isaretliyosun öyle dediklerini cok duydum :)

Keyifli Forumlar.

7. ASİLZADE

ASİLZADE User

85" led tv ye bağla ve oyna :) ne demek istediğimi anlayacaksın :)

8. 85 '' led tv yok arkadaşım sen naptın :D 65 ''tir o :)
    varsada cahilim ama nette bile bulamadıom :D

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.