Görüş ve Önerileriniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BonusRasta tarafından 23 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BonusRasta

BonusRasta User

Merhaba arkadaşlar, oyuna 1 yıl (ya da daha fazla) sonra yeniden başladım. Yenilikler gelmiş çözmeye çalışıyorum. Herkesden farklı fikirler duymak ne yapmam gerekeceği konusunda yardımcı olacak bu yüzden çeşitli düşüncelere açığım.

Gemiler; Goliath, Vengeance, Spearhead
    Tasarımlar; Spearhead elit-veteran var. Diğer gemiler için Açık arttırmadaki özel tasarımlar yok :D Diroit tasarımları da yok

Ekipmanlar full lf3, b02, hız, irisli. Apis-Zeus yok.

70k uridium-470m credits

Kalp-Yarasa uçuş düzeni mevcut
    İrisler 7. seviye geliştirmeli

Paladium topladım zeta yaptım bayağı havoc çıkmadı (ilk yapış hariç) sonra oyunu bırakmıştım. Zeta ile 19 arge yaptım, yeşil kutulardan da bir şey çıkmadı. Sizce tekrar bırakayım mı oyunu başlamadan ? :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

keyif aldigi surece devam etmeli:) pes etmeyin ama fullemeden:) sandik indirimin de alip yada zetadan gelen sandiklarla apis zeus lf4 gunlerinde sandik acmaya devam,normal zamanda kasip ,cift katta indirimde size gerekli kapilar ki onlarda zeta kappa yapmaya devam,cumalari gelen gelistirme indiriminde de irisleri sonrasi kalkan ve lf4 leri gelistirmeye devam seklinde siralayabiliriz :) tasarimlari almayin sandiklardan cikicak kapilardan cikabilir birlestirden yapilabilir :)argeler sandiklardan kapilardan gelenlerle tamamlanabilir.bol sans.

BonusRasta bunu beğendi.
  3. BonusRasta

BonusRasta User

Bugün Yeşil ganimet anahtarında indirim var o halde alayım, ayrıca zeus mu o da var, belki bir şeyler gelir. Pvp haritalarında açılması daha iyi diyorlar ama tamamen şans işi sanırım

60 tane açtım sonuç;
    5 Apis parçası
    4 Zeus parçası
    2'şer tane b02 ve hız
    1 lf3
    Kalanlar cephane ve birleştirme malzemeleri

Birleştirme malzemeleri ile spectrum- pusat yapılabiliyor
    Şimdi ne yapayım :)

Son düzenlenen: 23 Eylül 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Lütfen dikkat edin:Spectrum ve pusat mı yapılabiliyor yoksa Spectrum ve Pusat'ın tasarımları mı yapılabiliyor?Zira gemi olmadan tasarım olmaz, boşuna heba etmeyin.

Siz gittiğinizden beri bir takım şeyler değişti.Mayıs ayında gelen güncelleme ile Aegis Elite,Venom gibi tasarımlar gemi oldu.Yani örneğin goliath ınız olsun olmasın, venom kullanabilirsiniz :)

Sürekli uridiumu zeta ve kutuya yatırmanızı öneririm.Zeus gününde değil LF-4 gününde.Hem LF-4 de kazanırsınız.Zetadan da havoc ve günlük dosyası kazanırsınız ve böylece arge sayınız da önemli oranda artar.

Ayrıca şiddetle tavsiye ediyorum lütfen geminizi tam anlamıyla fullemeden geliştirmelere yönelmeyin.

Şimdilik bu kadar yeterli zira yoruldum :D

İyi forumlar.

BonusRasta ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynen tasarimlari yaparsaniz gemileri olmaz ise ise yaramaz gemileride ama sandiklardan cikiyor zaten.acele etmeyin zamanla hersey olur.
    sansinizda varmis apis zeus iyi cikmis :)

BonusRasta bunu beğendi.
  6. BonusRasta

BonusRasta User

Yanıtlar için teşekkür ederim, az önce baktım tasarım olarak yazıyormuş ben o anki heyecandan dikkatli bakmamışım :D
    O halde bundan sonra paladium ve zeta olarak devam ederim zaten uzun süre oynayan biri değilim yavaş yavaş sabırla gittiği yere kadar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.