Öneri Görüşleriniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`»•ιяαηмαη®•«´¯) tarafından 16 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar öncelikle gemi özelliklerimi yazıp sorumu yazayım

Goliath(Venom/Diminisher/Spectrum) / Vega / Leonov
    Full LF3
    13Bo2 Full Hız
    6.Seviye P.E.T ( 8 olmasını bekliyorum )
    7 Arge Gerekli 58 dosyadan 16 tane var

şimdi sorum şu 134.410 Uri var günlük dosyası indirimi ile bütün uridiumu buna mı harcayım yoksa diroit düzeni mi alayım

2. Bence droit uçuş düzeni sonuçta düzen ile daha fazla uri kasar yine onları yaparsın ama acele etme diğer arkadaşlar da görüşlerini yazsın benim tavsiyem elmas al birde kamikaze 3 yada2 vipin varsa kamikaze ile çok kısa sürede kasarsın

3. Bana kalırsa indirim var fakat yinede bekleyin 8 yapın.Diğer hafta etkinlik gelecek büyük ihtimal o zaman pet modüllerine indirrim gelcek birde indirim paketi alırsanız % 25 de ordan gelir.Tüm gerekli 3.seviye modülleri alırsınız
    Kami 3
    Palla topluyosanız hammadde 3
    Kutu topluyosanuız oto toplayııcı 3
    Credi için Ticaret 3

nail1454 bunu beğendi.
  4. nail1454

nail1454 User

:) Diğer hafta indirim derken önümüzdeki hafta dan mı bahsediyorsunuz, benimde pet 8 olmak üzere, eğer önümüzdeki hafta indirim varsa oyuna daha fazla vakit ayırayım??

5. %100 olmamakla birlikte Pet etkinliği gelecek deniyor.Ama size önerim ya pazar x3 te uri çekerek yada kutu flan toplayarak biriktirin illa ki gelecek bu ay içinde öyle dedi bir mod..

nail1454 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.