Gösteriş Meraklısı Paketi diroit sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve hskTRQ16 tarafından 4 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hskTRQ16

hskTRQ16 User

Merhaba iyi günler , ben oyunu bir süredir oynuyorum fakat hala acemiyim , bu paketi aldığımda 2 tane iris diroiti gelicekti fakat ben maksimum 10 diroit tutulabildiğini sanıyordum , fakat 8 miş. 7 flax droidim vardı ve bundan dolayı 1 iris geldi . Bu durumu nasıl halledebilirim. Yardımcı olurmusunuz lütfen.

2. HeRKüL300

HeRKüL300 User

diğerleri apis zeustu onu almazsa 8 iris ile takılacaksın apis zeus elde edersen 10 iris olur.

3. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Paket içerik kısmında Flaxlarınızı satmanız için sizi öncesinde bilgilendirmektedir. Eğer flaxlarınızı satmadıysanız kalan boşluk kadar iris hesabınıza tanımlanacaktır. 10 Diroit için Apis ve Zeus gerekmektedir.

Toplamda 8 adet iris veya flax'a sahip olabilirsiniz. Daha öncesinde bilgilendirme de yapıldığından dolayı herhangi bir geri iade söz konusu olamayacaktır.

gösteriş.png

İyi Uçuşlar!

4. tahir_47

tahir_47 User

hangi serverdesin eğer aynı serverdeysek yardımcı olayım iris almana

5. hskTRQ16

hskTRQ16 User

teşekkürler irisleri fulledim açık artırmadan

6. hskTRQ16

hskTRQ16 User

konu kilitlenebilir saolun

7. YARGU