Destek Gösteriş Meraklısı Paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mackend tarafından 4 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mackend

mackend User

Bu paketi almayı düşünüyorum herhalde içinde 2 iris te geliyor droidlerimin fullenmesine 1 droid kaldı otomatikmen flax ın yerini mi alıcak iris ?

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Ürünü alacağınız zaman flaxlarınızı satmayı unutmayınız. Flaxlarınız var iken hesabınıza İris droiti gelmemektedir.

İyi Forumlar.

3. mackend

mackend User

2 droid boşluk bırakayım yani

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Elinizde olan fazla flaxları satmanız yeterli olacaktır. Flax droitiniz var iken yerine iris geçmemektedir.

İyi Forumlar

5. mackend

mackend User

Toplam 7 droitim var. 1 iris 6 flax, 1 tane flax ı satsam 2 adet boşluk kalacağı için paketten gelen 2 iris beni 8 droit yapıcak değil mi ? Yani bir adet droit satmam gerekecek

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle paket içeriğini teyit ediniz verdiği iris miktarını daha sonra verilecek iris miktarına göre elinizde fazla olan flaxlarınızı satmanız yeterli olur. Bir oyuncu olarak; flax kasması pek zor değil kendinizi riske atmayın derim :)

İyi Forumlar.

7. mackend

mackend User

:) algıda problem yaşıyorum galiba, tüm flaxlarımı satmam gerekiyor yoksa 2 tane droit gelebilcek boşluk bırakana kadar mı satmam gerekiyor(yani 1 adet flax satmam gerek) ve 2 iris veriyormuş paket.

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Evet, 1 adet flax satmanız yeterli olucaktır.

İyi Forumlar.

9. mackend

mackend User

Tamamdır. Hızlı cevaplar için teşekkür ederim iyi sabahlar.
    Yazmam gerekiyor mu bilmiyorum, konu kilitlenebilir.

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Rica ederim.
    Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.