Gözükmeyen Kullanıcı Adı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ł0ΓÐ_Z3ЦS-ЧSŦ tarafından 30 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yanlış yazı tipi kullandıgım için adım yok sadece rütbe gözüküyor ve bunun yanında chet kutusunda global grup v.s hiçbiri gözükmüyor sorun nedir ?

2. DRONES

DRONES User

Nickın Gorunmedıgı Icındır Dıye Dusunuyorum Bu Nıckın Gorunmemesının Cezası Var Dıye Duydum Cunku Genellıkle Bot Kullanan Kısıler Boyle Yapıp Gemılerının Banlanmamasını Saglıyor Sana Tavsıyem Bır An Once Nıckını Duzelt Sonradan Bır Ceza Falan Alabılırsın

-KoSoVaLı...1 bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu başlığı tarafımca düzenlenmiştir.

Eğer chat banı aldıysanız, lütfen kullanıcı adı, nickname değişimi sonrası support ekibi ile iletişime geçiniz ve durumu izah ediniz. Banınız kaldırılacaktır.

Eğer sadece chat gözükmüyorsa lütfen chat penceresinin sağ üstündeki yenileme butonuna bir kaç kez tıklayınız veya oyunu yenileyiniz. Eğer chati gözükmeyen kullanııc adı, nickname ile kullanırsanız yukardaki gibi chat banı alırsınız.

İyi forumlar.

DRONES bunu beğendi.
  4. ban aldıgım konusunda chette herhangi bir tarih yok kutunun içi tamamen boş

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hangi sunucda oynuyorsunuz?

Belirtirseniz chat kısmı için deneme yapabilirim.

İyi forumlar.

DRONES bunu beğendi.
  6. tr 4
    ayrıca ismim yokken chete herhangi birşey yazmadım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Kasım 2018
  7. DRONES

DRONES User

Chatın Banlı Falan Degıl Sadece Internet Hızın Yuzunden Sadece Chatın Acılmıyor Bılgısayarını Kontrol Edersen Bunu Duzeltebılırsın Eskıden Cok Gelıyordu Mılletın Basına

-KoSoVaLı...1 ve .Paradoks. bunu beğendi.
  8. internetim 18 bit dostum kaldırmamasının imkanı yok

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

TR4 ve TR6 için denemler yaptım bir sorunla karşılaşmadım. Lütfen çerezlerini temizleyerek tekrar deneme yapınız.

İyi forumlar.

DRONES bunu beğendi.
  10. sonuç aynı

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen reisme belirtilen yere sürekli tıklayarın. Bir çok durumda bu işlem sorununuzu çözecektir.

Screenshot_59.jpg

İyi forumlar.

DRONES bunu beğendi.
  12. Bunu foruma atmadan önce klasik türk taktiği olarak sürekli denedim fakat nafile tickette attım anlayamadım sorunu :(

Merhabalar tickete sorunumu bildirdim fakat onlarda geçmişi temizlememi önerdi temizledim dedigim gibi fakat hiçbir değişiklik yok yardımcı olabilecekmisiniz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Aralık 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
  13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forumda ard arda mesaj yazmak yasaktır, mesajlarınızı birleştirdim.

Oyun içi ayarlardan Chati gösterin kapalı olup olmadığını kontrol ediniz.

Screenshot_67.jpg

İyi forumlar.

14. Pardon ve evet açık bu ayarda ilginç bir sorun

15. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Karşısındaki kutucuk resimdeki gibi doğru mudur?

Rica etsem farklı bir tarayıcı, internet bağlantısı ile denem yapabilir misiniz?

İyi forumlar.

16. Aynen resimdeki gibi microsoft edge ile denedim sonuç aynı ne yazıkki :(

17. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Supporta mail atmanızı isteyeceğim,ek olarak da forum ekibiyle bu konuyu paylaştım ve verdikleri çözümler çözüme ulaştırmadı.
    Diye eklerseniz, sorun için çözüm bulacaklardır.

Keyifli Forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  18. Teşekkürler :)

19. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, verilen cevapların yeterli olduğunu düşünüyorsanız konunuzun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

20. bLasteR-41

bLasteR-41 User

Giriş ismini değiştiremezsin fakat pilot profili kısmından oyun içindeki ismini değiştirebilirsin. Oyunun desteklediği karakterlerden seçerek oyun içi ismini değiştirip deneyebilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.