Gözükmeyen Kullanıcı Adı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ł0ΓÐ_Z3ЦS-ЧSŦ tarafından 30 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DUMAN.

DUMAN. User

Bende yanlışlıkla yaptıktan sonra chatten ban almıstım ama desteğe yazdıktan bi kaç saat sonra düzeltildi.

LegendaryKing47 bunu beğendi.
  2. Mr.User

Mr.User User

Chatteki sorunu bilmemde senin nick oyunda neden görünmüyor?

Bilerek mi gizledin nickini ?

Hani biri senin üzerine tıklarda ismini alır diye mi?

Bunun yanında seyir defterinde de görünmüyor bu nickler...

3. DUMAN.

DUMAN. User

oyunun desteklemediği karakterleri kullandığınızda nickiniz görünmüyor.

LegendaryKing47 bunu beğendi.
  4. kimse dememis hayret nicki gorunmedigi icin cheat açılmıyor normal birşey nick duzelince cheatte düzelecek nicikini değiştirmeyi bekliceksin malesef

suclamadan once konuyu okurmusunuz adam yanlislikla yaptığını soylemiski hepimizin başına gelebilir sonuçta sekilli nick yazarken yanlis bir şey yapabiliriz biraz anlayış

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Aralık 2018
  5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Forum kuralları gereği ''Tartışma ortamına zemin hazırlayacak yazılar yazılamaz'' . Tekrarlamamaya özen gösterelim. Ayrıca konu içeriğine hakim olmadan yorum yapmaktan kaçınalım. Arkadaşımız gayet güzel şekilde derdini anlatmış ve çözüm için yardım talebinde bulunmuştur, gerekli cevaplar da takım arkadaşlarım tarafından verilmiştir.
    Konu içinde birden fazla mesaj yazmak yasak olduğundan, mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir.

İyi forumlar.

6. .üYe.

.üYe. User

Ben de şu an aynı durumdayım malesef. Şekili olsun diye değiştirdim fakat oyun içinde desteklenmiyormuş ve chat de bu yüzden çalışmıyor. 48 saatte bir oyundaki kullanıcı adı değiştirilebiliyor. 48 saat beklersen adını desteklenen karakterler kullanarak düzeltebilirsin. Ben de bekliyorum malesef.

Manitu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.