Goli full hız spearhead i nasıl yakalıyor ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hüseyin3606 tarafından 31 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar
    Bugün kutu toplarken spearhead adlı gemiyle nası olduysa goli beni yakalayıp kesti. Ancak şöyle bir durum var goli maksimum 540 spearhead 588 hız oluyor (
    Beni yakalayan goli de hızı arttıran uçuş düzeni ve cerrah tasarımı yoktu )
    Bu nasıl oluyor sizlerden Mantıklı cevaplar bekliyorum

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bazen goliyle vega yı yakalayıp kesmek mümkün.

Normalde hız olarak eşit gemiler değil,fakat taktiksel takiple yakalamak mümkün oluyor.

Sizi takip eden gemi iç kulvardan daha az mesafede hareket ederken siz dışarıdan daha fazla mesafe kaydediyorsunuz.

Şöyle örnek verebilirim,kısa mesafeli koşularda,dış kulvarda koşan bir sprcu önde görülebiliyor,fakat iç kulvarda koşan sporcu geride görünmesine rağmen önde luyor.

Bu tür kaçmalarda uzun ve düz bir çizgide ilerlerseniz sizi yakalayamıyacaktır.

Yinede şüphelendiğiniz durumlarlarda video çekere Supporta yollarsanız,yetkililerimiz değerlendireceklerdir.

Keyifli Forumlar.

3.  
  4. sonuçta gemileriniz çok hızlı kaçsan kaçsan haritanın bi ucuna kadar kaçarbilirsin ve sen orda dönüş yaparken adamın seni yakalaması çok normal fakat, sen haritanın tam ucundan dönüş yaptıktan sonra diğer uca dümdüz gidersen emin ol adamdan uzaklaşmış olursun ve seni yakalayamaz, bir de beslemeni kontrol et, bazen besleme var gösteriyor fakat olmuyor

5. Kardes kacsan ne yazar ki adam aynı gidiyor bazen önüme geçiyor besleme var hemde bide söyle Bişey de var bn porta kaçıyom adam daha ortadaki portalin orda atlamaya basiyorum ama adam okadar uzaktan hasar veriyor kacamiyorum haritadan

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuncunun önünüze falan geçmesi,grafiksel bir hata olabilir.

Dediğim gibi,şüphelendiğiniz durumlarda Supporta mail atarak konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

7. Peki mod um Teşekkürler kilitleyebilursiniz.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.