Goli geliştirme hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve h3r05012 tarafından 22 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. h3r05012

h3r05012 User

Merhabalar,

Benim sorum şu şekilde oyuna yeni başladım ve 330k uri almayı düşünüyorum. bununla ne yapmalıyım. yani nasıl daha iyi gelişirim. özelliklerimi aşağıda belirttim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gemi: goliath (Tasarımlar Bastion ve Enforcer)
    4 iris 4 flax (Seviyeleri 3-4)
    16 Lf3 lazer
    19 B02 Kalkan
    11 Elit Hız
    Pet 3 seviye
    Petin üzerinde toplama modülü var
    Ar-ge 5 puan (Kalın vuruşa göre ayarlı)
    VIP üyelik ve uri indirimi var (%30 indirim)

Benim yapmak istediğim vuruş gücümü geliştirip x-7 gibi haritalarda tp ve credi kasmak. Ama bunu en iyi şekilde nasıl yaparım bu kadar uri ile onun için sizlerden yardım bekliyorum.

Ayrıca birde x2 - x3 saatleri veya günleri oluyormuş. bu saatler veya günler bellimidir yoksa rastgele bir gün ve saatlerdemi oluyor?

Şimdiden herkese teşekkür ederim, İyi Forumlar.

2. senberk99

senberk99 User

1-kardeşim bir kere 330.000 uridium u pazar günü X3 te çek kesin öyle yap yani 990.000 uri olur 3 katı geliyor her pazar 20.00-22.00 arasıı bi saatte kesin geliyor
    2-bastion enforcer dışında exalted veteran vb.(açık arttırmadakileri) goli tasarımlarını fullemeni tavsiye ederim
    3- lf3 sayını 15 tane daha alıp 31 e çıkar (150 000 uridium indirim ile 110.000)
    4-31 bo2 yap bence 12tane daha alıp (120.000 urdiium indirim ile 90.000)
    5-petini 8 level yaptıktan sonra şu 4 modülü al;
    ---Ticaret modülü 3.seviye : hammaddelerini istediğin zaman istediğin yerde satabilmeni sağlar(37.500 uri indiim ile 25.000)
    ---Otomatik toplayıcı modülü 3.seviye : avantaj kutularını otomatik olarak pet toplar(37.500 uri indiirim ile 25.000)
    ---Kamikaze modülü 3.seviye : npc ve düşmanlara petini patlatarak hasar verirsin yalnız bu modülü kullandıgında pet ölür uridium ile tekrar açmak zorunda kalırsın bu yüzden vip olmalı peti bedavaya açarsın bu modül kapılarda inanılmaz işe yarar ve kesinlikle gereklidir.75.000 hasar verir 3.seviyesi(37.500 uridium indirim ile 25.000)
    ---Hammadde toplayıcı modül : pet etrafındaki hammaddeleri otomatik toplar.Bu modül kapı açmak için palla toplaman gerekir 5-3 haritasında 15 palla 1 kapıı enerjisi (gg) eder bu yüzden çok gerekli bir modül(37.500 uridium indirim ile 25.00uridium)
    6- sonuncu olarak argeni 24 yap (kalın 24e ayarlı olarak) bu da yaklaşık bir 700.000 uridium yapar indirimin ile 500.000 eder
    ***Bu uridium değerleri tam değildir yaklaşıktır ama baya bi yaklaşıktır :D
    ***Bu dediklerimi uygularsan vuruş gücün X-1 ile 4-5 k arası olur ve 1-6 da cubi partileriyle inanılmaz iyi credi uridium şeref ve tp kasarsın
    *** Ayrıca geriye 200.000 uridiumun kalacaktır buunla da yeşil ganimet kutusu anahtarı alabilirsin yaklaşık 200tane alabilirsin
    Kolay gelsin,İyi oyunlar...

-KARTAL2000- ve nail1454 bunu beğendi.
  3. h3r05012

h3r05012 User

Çook teşekkürler çok iyi bi açıklama olmuş. modüllerde yazdığın seviye 3 ü nasıl alıcam pet 8 e ulaşıncamı alabilirim. Birde Dükkanda pet ve modüller kısmında pet gövde geliştirmesi diye birşey var onu almalımıyım? Tekrar teşekkürler bilgi için :)

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet pet sekizinci seviyeye ulaştığı anda 3. seviye seçeneği de açılmış olacaktır.Ve bana göre gövde geliştirmesini almanıza gerek yok.Petinizin darbe puanını arttırmaya yarar.Pet hakkında daha fazla bilgi için bu linki inceleyebilirsiniz.

Pet Kullanma Kılavuzu

İyi forumlar

5. h3r05012

h3r05012 User

tamam çok teşekkürler. Bu işlemleri yaptıktan sonra kalan uri ile lazerleri seviyelerini geliştirsem nasıl olur acaba? korsan ganimetinden ne çıkacak ki bi 20 tane felan açtım bi cacık çıkmadı :)

abi anca bu kadar şans olur x3 çıktı şimdi aldım :D :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Nisan 2015
    senberk99 bunu beğendi.
  6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta mesaj yazmak yasaktır.

Bana kalırsa kalan uridiumunuz daha biriksin harcamayın.

İyi forumlar

7. h3r05012

h3r05012 User

Anladım. Çok teşekkürler bilgiler için

8. senberk99

senberk99 User

pet gövde gelişmesine gerek yok fakat 8level olduktan sonra pet için tüm 3.seviye modül ve protkolleri alabilirsiniz bu yüzden görev yapın pet açıkken pete e de tp gitsin hızlıca 8 lv olsun hayırlı olsun 1m uri:D
    ö

9. h3r05012

h3r05012 User

Teşekkürler :D Darısı başınıza inş. :) Bak bu olayı bilmiyordum pete de tp gittiğini. ben full görev yapiim o zmn :)

10. senberk99

senberk99 User

pete kaç level olursa olsun tp nin yüzde 5i gider yani mesela 1 görev yaptınız 10m geldi pete gidecek tp 500.000 tp dir bilginize :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.