Goli mi? Aegis mi?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by DELI•VAR, May 10, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Goli mi? Aegis mi?

1. Goli

20.0%
  2. Aegis

80.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DELI•VAR

DELI•VAR User

Arkadaşlar 37 argeyim 9 bo2 25 lf3 8 iris 1 apis çift hangarlı uçuş düzenim yok aegisi öneren var önermeyen var oda şu aegis az vurduğu için sizinde görüşlerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

2. ageis demk 5 lf3 duşur demk az alıo aam kesilmen zor bence bo2 yap

DELI•VAR likes this.
  3. Drowhake

Drowhake User

Aegis al hesabın iyi kalın sıkıyorsun kalkanlarında iyidir.Bu şekilde kasılıp B02 leri fullersin zaten LF-3 lerin 2-3 tane daha alsan fulleniyorsun.

Yani aegis diyorum.

DELI•VAR likes this.
  4. aegisin lazerinin az olmasına takılma ful golilerin tek kestiği uberleri sen bu ekipmanla kesersin

DELI•VAR likes this.
  5. Merhaba ;

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar.

6. DELI•VAR

DELI•VAR User

Arkadaşlar arkadaşım dedi ki bana lazerin az sıkıyor ve dp ve kalkan pek bişey sağlamıyo sana dedi öyle mi? Görüşlerinizi bekliyorum. Birde arkadaşlar aegis alınca veteran mı elite mi daha iyi tasarımlardan gönlüm veteranda ama sizinde görüşlerinizi almak isterim.

7. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Aegis alırsanız daha rahat kasılabilirsiniz. Tasarımı konusunda hangi server da oynuyorsunuz bilmiorum ancak genel anlamda ticarette gerçekten fiyatlar pahalı. Uriyle almanızı da tavsiye etmiyorum tasarımın yerine uçuş düzeni alabilirsiniz.

Keyifli forumlar

Drowhake and DELI•VAR like this.
  8. arkadaşının dediği bi goliyle vs atarsan doğru goli her türlü alır ama kasılmada darkorbit tarihinin 1 numaralı gemisi ...

DELI•VAR likes this.
  9. DELI•VAR

DELI•VAR User

İyide 5 lf3 ten mi alabilicek ki goli sonuçta aegisinde tamiri kalkan yüklemesi var daha ayrıntılı anlatırsanız sevinirim

Tr1de oynuyorum. Uriyle zaten tasarım almam zatende en sonki işim olarak sordum hangi tasarım diye

Last edited by moderator: May 10, 2014
  10. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Aegis üzerine kalp daha tasarıma falan ihtiyacın yok kolay gelsin :)

DELI•VAR likes this.
  11. Drowhake

Drowhake User

Aegis VS lerde kaybeder diye bir kaide yok.Ki kazanma ihtimalide çok yüksek mesela kendine can basıyor sonra kalkan basıyor.Diğer gemilerin böyle özellikleri yok.Vuruştan kısıyoruz belki ama o kıstığımız kadar can dolduruyoruz :3

DELI•VAR likes this.
  12. eger kasılıyorsan aegis al derim. ama yok bn ha bire baskın atacam falan diyorsan goli candır.
    bnde aegis alacam bugün. uçuş düzeni olarak kararsızım daha hiç yok.

DELI•VAR likes this.
  13. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

İlk uçuş düzeni kesinlikle kalp al.

14. DELI•VAR

DELI•VAR User

Arkdaşlar bide kullananlardan görüş alabilir miyim tamir birimi kalkan ve diğer tamirin çok faydaları var mıdır?

15. erenalp95

erenalp95 User

al dene derim ben faydasını görürsün :D

DELI•VAR likes this.
  16. ben 1 senedir aegis kullanıyom goli var spectrum ve diminisher var hiç kullanmıyom baskınla filan işim yok kasılıyom pala topluyom kapı yapıyom uçuş düzenine filan gerek yok kasılırken yaratığın etrafında dönme işide yok işaretle bas saldırıya tv izle arada bi bak can azalınca bas kalkanı dp yi bu aralar uri biriktiriyom güve alıcam eksi özelliğini kalkan tamiriyle kapatır aegis

DELI•VAR likes this.
  17. He ya yaw he he he

aegis ile goliath ı ws de goliath yener diyorsun oyununfizikkuralları.exe eror :D

ben bu gün 53 k sıkan bir goliath ı 20 k sıka sıka kestim aegis ile adamda full havoc seprom + güçlendirme + x4 +10 droid uçuş tasarımları lf4 leri full

bende ise x4 + güçlendirici kalkan yenileme... + 1 havoc + 6 lf4 9 droid - seprom yok + aegis ve ben ezq halde kestim sepromum bittiydi gıdım canla adamı kestim düşün artık

DELI•VAR likes this.
  18. dodge viper yazdığın özelliklere göre o goliyi kesicek aegis bir elin parmaklarını geçmez,hele seninki hiç kesemez,sen naptın adamı 5-3 te palada yatarkenmi kestin:D

DELI•VAR likes this.
  19. Hile yok taktik var :) adam avcı konfideydi bende öyleydim bizim arkadaşı kesti ama canı fuldü sinirlendim x4 ü sonuna kadar kökledim ve vs atıyorduk yeteneklerimi doğru kullandim... Canım yarıya indi bende kalkan konfisine geçtim pot bıraktım ve böylece absorbe oranını yükseltim adam icin cok geçti kalkan açtı fakat işi bitmişti....

4-5 de kestim onu

Deneyim kardeşim belki burada ki çoğu kişiden daha eski bir oyuncusum 2007 nin basında başladım oyuna...

Taktik bilirsen havocuda kesersin sadece elinde bir şaşırtma yem ve birde Allah'ın verdigi iman gucu ile yenilmez olursun ;)

Last edited: May 11, 2014
    DELI•VAR likes this.
  20. DELI•VAR

DELI•VAR User

arkadaşlar birde aegis alırsam hangi droid tasarımını almalıyım güveyi düşünüyorum dp tamiri felan var hallederim gibime geliyor sizce hangisi

Thread Status:
Not open for further replies.