goli mi leo mu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D乇ム∂ŤŶ tarafından 31 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben şimdi 12lvl goliath takıyorum envanter şöyle goliyimi kullanayım leo yumu

droidler : 6tane flax 6.seviye 2lf2 4mp1 var (lf2 yapcam onları biraz kasıliyimde .d )

pet : 2.seviye (3.seviye nerdeyse oldu) içinde 2tane lf2 takılı 2tane modül var 2tanede SG3N-A02 var

gemideki takılı olan silahlar : 2 lf3 13 lf2

gemideki takılı olan roket atar : hellstorm launcher 2

gemideki takılı olan jenaratörler : 1tane G3N-7900 3tane G3N-6900 2tane G3N-3310

gemideki takılı olan kalkanlar : 7tane SG3N-B01 2tane SG3N-A01

2. Merhaba ,

İlk olarak flax öğe geliştirme yapmakla uğraşmayın bana kalırsa değmez. Bu bilgilere göre ise size en uygun olan Leonov ile x-3 ve x-4 haritalarında kasarak ekipmanları belli bir düzeye taşımaktır. Ekipmanlar tamamlandığı zaman üst haritalara çıkarsınız.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

leo bence de X3 te saimon mordon loardika

4. murat1299

murat1299 User

x3 ve x4 haritalarında ksılmanız sizin için uygundur leonov kullanın ful lf3 ve ful bo2 olunca goliath alın açıkçası leonovun ev avantajı şu durumda senin için goliath dan daha iyi o sebebten leonov birde pet için 8 lwl olmadan hiçbir modül ve protokol alma önce gemini fulle sonrada arge yap

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ekipmanlarınızın durumu itibariyle Leonov gemisi kullanmanız sizin için avantajlı olur.Skylabınızı geliştirerek LF3 ve BO2 lerinizi ihaleden tamamlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. Ben 11 lvl goliyim x5 te sürekli lokum kes

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.