Goli mi vegamı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve isoslam tarafından 7 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. isoslam

isoslam User

Arkadaşlar 23 lf3 15 bo2 2 iris 6 flax 8 arge goliyim pet var 12 lvl kami 2 hammade toplayıcı 3 Şimdi vegayı çok seviyorum bana görünüşü vs daha iyi geliyor öncedende vega oynardım şimdi vegaya gecsem zeta alpha vs kapılarda falan zorlanırmıyım yani goliyle arasında çok fark olurmu lütfen yardım edin

2. Bir Fark sadece Darbe puanın ve bıraz vurus etkılenrı ama bu ozellıklerle yapılır bıraz gec bıter ama olur

3. isoslam

isoslam User

Normaldede mesela palada falan yada normalde çok belirgin farklar olurmu?

4. yok olmaz

5. Alpha kapısında bir sıkıntı yaşamazsın fakat Zeta kapısı seni biraz zorlayabilir.Özellikle Devourer'in olduğu dalga zorlayabilir.Ama bence palladium kısmında daha avantajlı duruma geçersin.

İyi Forumlar...

Son düzenlenen: 7 Kasım 2014
  6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Şu anda gemin düşmanlarla kapışacak durumda değil.En güzeli vegaya geçmek.Kapı yapacağın zaman tekrar goli alırsın...

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Eğer hangarınız yoksa uri biriktirip hangar alınız istediğinizde hem vega hemde goli ile oynayabilir aradaki farkları görerek nerede hangi gemi ile oynamak istediğinize karar verebilirsiniz.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Goliat daha kullanışlıdır.Darbe puanı aldığı lazer sayısı kalkan sayısı bunlar zararlı.Bence goliat kullanmalısınız.

İyi forumlar

9. VΛLVE™

VΛLVE™ User

karanlık moduma katılıyorum goli ful hız yap promerium fln bas 540 oluyo ayrıca dp kalkan vuruş lazer kessinlikle goli

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.