goli tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve macellaio. tarafından 15 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. macellaio.

macellaio. User

dimishiner-spectrum-solace-venom-sentinel tasarımlarından hangisi hem vsde hem kasılırken(kapı yaparken vs.) iş görür.

1-2 hafta sonra almayı düşünüyorum
    full lf3 bo2 elithız 2havoc 7iris kalp güve elmas 5.sv pet'e sahibim
    biraz daha güçlenince alıcam ayrıca %30 indirimle 170k uriye geliyo başka türlü elde etme veya alma seçeneğim varmı ?

Son düzenlenen: 15 May 2016
  2. Yeşil sandıklardan çıkıyor ama baya zorlanırsın. Yine de 170k uri ile o tasarımı alacağına sandık aç tasarımda çıkabilir lf4de. Zaten bazı günler lf4 çıkma şansı 3 katlanıyor o zaman açarsın. Birde ticaratten credi ile alabilirsin ama en az 1 milyar gerekli.

3. macellaio.

macellaio. User

%30 indirimle 200 anahtar 210k uri galiba fakat bugün 30 kutu açmama rağmen tasarım-lf4 vs. çıkmadı 200 anahtarda çok yüksek bi miktar değil riskli olmazmı?

4. macellaio.

macellaio. User

53 anahtardan koca bir0 2lf3 1bo2 50kmflj çıktı :( :mad:

Önericeğiniz bi tasarım yokmu ya ??

5. Düzenbaz

Düzenbaz User

spektrum tabiki nedeni ise diyelimki kasılıyorsun ilk hedef sen olmazsın çünkü özellik açıp kaçacağını düşmanda biliyor ama bazı insan evlatları sanki spektrum u kesecekmiş gibi sıkmaya devam ediyor

bana 6-7 kişi çöktü spektrumun özelliği le zor bela jaçtım :))

6. DARKLORD

DARKLORD User

aegis almak daha çok işine yarar bence

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.