Goli Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uLTRa! tarafından 10 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Tasarım ?

Anketin kapanma tarihi 10 Nisan 2015.
  1. Solace

oy sayısı 1
    10,0%
  2. Venom

oy sayısı 8
    80,0%
  3. Sentinel

oy sayısı 1
    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uLTRa!

uLTRa! User

Merhaba Arkadaşlar;

Ben Goli tasarımı almayı düşünüyorum sizce hangisini alayım ben venom , solace ve sentinel arasında kaldım. ama sentinel alırsam yanına yengeç lazım olacak o yüzden venom ve solaceye sıcak bakıyorum.
    Bu arada hem kasılmak için hemde baskın için tasarım alıcam.

2. Bence solace alırsan sana faydası olur.Sentinel kasılırken zaten hiç işine yaramaz.Yani bi kere kalkan fazla olması gerek bu seferde vuruşun düşük olur.Venom ve solace kasılırken işine yarar her ikiside.Venom 450,000 doğrudan dp hasarı verir bu kasılırken çok iyi bir rakam.Solace de DP nin %50 sini anında doldurur.Aynı zamanda gruptakilerinde %25 DP sini doldurur.Grupça kasılırkende işine yarar.

Vs de ise sentinel yine kalkan fazla olması gerekiyor.Silahların full değilse yine sen onlara çok az vurursun seni çok rahat alırlar vuramadığın için.Ki düşmanda güve varsa dahada kötü durum.Venomda vs de ema atılırsa yetenek son bulur , portalda atlanırsada ya da solace aegis vb. can basarsa yine patlatamayabilirsin rakibi özellikle.Ancak eması yoksa karşıdakinin çok rahat alırsın.Solace toplu baskınlarda çok işe yarıyor kendimden biliyorum.Kalp+çift dp güçlendiriciside varsa gruptakilerde kolay patlamazsınız.Yoksada işine yarar.

3. kasılmak için bnce venom iyidir. boss lokum veya cubi keserken aç özelligi anında npc iptal oluyor :)
    ama spektrum candır gerisi heyecan :)

4. uLTRa!

uLTRa! User

Spectrum un özelliği 30 sn. sürüyor vede düşmanın yanınında kendi hasarını düşürüyor.
    Bu yüzden ben solace ve venoma sıcak bakıyorum. Ama süreklide kasılmayacağım arada baskına gideceğim için ne alacağıma karar veremedim.

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Hem kasılmak hemde baskın için istiyorsanız venom tasarımı alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. uLTRa!

uLTRa! User

Teşekkürler FMODUM

7. kaansakal

kaansakal User

İlla goli tasarımı almak istiyorsan venom olur Ama
    bunlara para verene kadar aynı paraya git aegis al.Özellikleri daha kısa süreli(Biri 20 dk biri 1-2dk.)Ayrıca birinde sadece 1 özellik var diğerinde 3.
    Özellikle solace alırsan bence parana yazık etmiş olursun.Aegis solacenin yaptığını yapıyor zaten fazlasıyla

8. uLTRa!

uLTRa! User

Aegis almak istesem çoktan alırdım arkadaşım aegisin 5 lazeri eksik o yüzden işime pek gelmiyor.

9. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

Kasmak içinse aegis al dostum o 5 lazeri hissetmiyorsun bile 750 damage sonuçta full lf3 ken bile canını o kadar sıkmaz çünkü mape girip hiç durmadan eksebiliceksin ama goli tasarımı alırsan yarın lf4 fullerken pişman olursun illa ki bi yerlerden çıkar. Ve tasarım dediğini ben (klancak kapışma felan yapmam sadece soloyum) keyfi olarak tipi için takıyorum. Bütün tasarımlarım var kasacağımda aegis alıyorum. Bugün bi lowu aegissiz bitiremezsin ki 30k civarlarında uri veriyor tek kapı.

10. Solace aegisle aynı şey değil yani kasılırken aegis en iyisi elbette ama savaşta solace +5 Lazer slotu. Az ama bu her saniyede hissediliyor ve araya rsb-x4 güçlendirici seprom vb. girince o fark artıyor.Ayrıca solace tek seferde basıyor ve gruptakilere tıklamak gerekmiyor hepsini aynı anda şarj edebiliyorsun.

11. uLTRa!

uLTRa! User

__________CAN sana katılıyorum tek seferde bastığı için o hoşuma gidiyor ama ben kararımı verdim venom alıcam .

12. Venom daha yararlı olur

13. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Aynen bncede venom al bnde foruma böle bi konu açmıştım venomla spectrumu tercih ettiler ben venomdan yana oldum

14. uLTRa!

uLTRa! User

Cevaplar için teşekkürler modum konuyu kilitleyebilirsiniz kararımı verdim venom alıcam :)

15. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.