GOLİ TASARIMLARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hakann144 tarafından 1 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hakann144

hakann144 User

Arkadaşlar ilk önce tekrardan merhaba 3irisim 16 lvl çavuş rütbesindeyim şuan goli enforce kullanıyorum lf3lerim tam elimde 200 bin uri var bu uridiumla goli tasarımı almalımıyım indirimdeyken iris leri kredi ile almayı düşünüyorum sizce 190bin uri tasarıma vermelimiyim almalıysam hangi tasarımı almalıyım benim aklımda venom tasarımı var veya sentinel cevaplarınız için teşekkürler

HERKESE İYİ FORUMLAR

2. Ben uridium ile tasarım almış biri olarak almanı tavsiye atmem.Zira bundan sonra elbette kutu toplayacaksın herhangi birşey için bile olsa toplayacaksın oradan çıkacaktır.
    Ben tek eksik tasarımım Spectrumu aldım LF4 günün de kutu açarken içinden çıktı. O değilde tasarımı aldığım günün ertesinde çıktı ona yanıyorum.
    200k uridium ile 1-2 iris daha alırsın lf3ler eksikse onları tamamla en olmadı arge veya kutuya harca.
    Haa illa da alacam diyorsan Savunma için vs atarken veya düşmandan kaçarken spectrum işe yarar saldırı için dersen diminisher yeteneği 1 dk boyunca düşmanın veya yaratığım kalkanına %50 daha fazla vurmanı sağlar onu tavsiye ederim o da olmadı wenom tekillik yeteneği işine yarar yaratık keserken ama düşman keserken pek işe yaramaz zira portaldan atlar ve ema çakarsa biter özellik.

3. hakann144

hakann144 User

öncelikle ayrıntılı cevap için teşekkür ediyorum şuana kadar baya kutu açtım düşen tek yararlı şey b02 jenaratör 1 tane inancım kalmadı kutulara 4-1 haritasında açıyorum hepsi cephane :( tasarımlar yeşil kutulardan mı düştü sana ben yaklaşık 40 tane falan açmışımdır 1 tane bo2 gerisi cephane Argeyi nasıl kullanabilirim açıkçası pek fikrim yok arge hakkında nasıl geliştiriyorum galiba lazerlerin falan kalınlaşıyomuş kutulardan fazla geliyomuş açıklayabilirsen sevinirim

İYİ FORUMLAR

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle Konu başlığının tamamını yada konu içeriğini büyük harflerle yazmak yasaktır.

Bağırmak manasına gelir ve etik değildir.

Ayrıca Flood yapmak ( Alt Alta Mesaj yazmak ) Yasaktır.

Lütfen dikkatli olalım

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.