goli ve vega alamıyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BAFRALI tarafından 4 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BAFRALI

BAFRALI User

goli ve vega alamıyoruz. alışverişteki o kadar tasarım ıcıne gemı yerleştırsenız ne olur. mesela goli tasarım almak ıcın golı ıhtıyac var. ama tasarımla beraber goli verseler daha ıyı olur baska turlu bısey alamıyoruz

2. Merhaba ,

İlk olarak gemi'yi alıp sonra tasarımları için uğraşabilirsiniz. Yada tasarımlarını alıp gemiyi sonra alarak tasarımları kullanabilirsiniz.

Yeterli krediniz varsa açık arttırmadan alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kardeşim zaten tasarımlara kimse basmıyorki paranı onlara harcama derim gemiyi aldıktan sonra tasarımları al

4. Şakamı yapıyorsun ? Goliath ve Vengaence fiyatları bayaa bir düştü.Benim oynadığım serverde Goliath 20m vengaence 10m ye gider oldu...

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

aynen ya kardeşim eskiden goliyi 100m ye alamyan kişiler biliyorum ve hatta paraları geri gelmiyordu

6. 250 k urilikleri de yanında hediye versinler mi?
    arkadaşların dediği gibi gemi fiyatları zaten düştü hatta öyle ki oynadığım server kaydolduğumda yeni açılmıştı o yüzden ticaret ucuzdu aradan yıllar geçti na rağmen şu anki ihaleler o ilk kaydolduğum dönemde sabaha karşı alınan itemlerin fiyatları bile şu an öğle vakti oyuncuların bol olduğu saatlerdeki ihalelerden bile daha yüksekti ama hala yakınıyorsunuz anlam veremiyorum hele de alamayınca paranız geri geliyor benim irise zamanında güçsüzken binbir emekle kastığım 200 milyon kredim gitmişti eskiden basılan teklif kaybedince gidiyordu şimdi geri dönüyor daha ne istiyorsunuz?

7. BAFRALI

BAFRALI User

sız hangı dunyadasınız bılmıyorum ama ben tr2de oynarken 3-5 M vega golı alırdık sımdı alamıyoruz baska gemı satış alanı acsın tasarımların ıcıne gemı koysunlar dıyorum ne anlıyorsunuz?

8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında grekli bilgi verildiyinden kilitlenemesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.