Öneri Goli yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kolyoz33 tarafından 18 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolyoz33

kolyoz33 User

Ben 7lf3 vegayım 1 iris 5 flaxım 6m ye goli aldm bi tane hangarım var sizce bu durumda goliyi kullanayımı

cevap yokmu

2. Merhaba ,

Bana kalırsa kullanmayın hatta Vengeance içinde acele etmişsiniz diye düşünüyorum. Keşke bir süre LF-3 , B0-2 , Hız , İris v.b. eksiklerinizi tamamlayana kadar Leonov ile x-3 ve x-4 haritalarında takılsaydınız.

İyi forumlar.

3. kolyoz33

kolyoz33 User

şu anda lf3 ve b02 mi biriktireyim

4. Merhaba ,

İkisi aynı anda gitmeyebilir ya önce LF-3 yada B0-2'ye yönelebilirsiniz. Eğer oynadığınız server'da açık arttırmada LF-3 ve B0-2 çok yüksekten gitmiyorsa ikisine karışık çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Efe

Efe User

Goliath kullanmasinin ne sakincasi varki?Adam zaten almış.Vuruşuazalmiyor birsey olmuyor.Dp yeri genis.Bisluklara lf2 koyar ve daha ragat kasilir.Ben oyunu acar acmaz ilk hafta kuzenimin klanindan 5 m para cekip direk goli almistim bonbostu yavas yavas once lf2 ile sonra lf3 ile doldurdum.Ben boyle soylemenizin sebebini anlayamadim.Hem golli ile lenodan cok vuracak.Roketi dusecek o kadar.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Adminizin söylediği doğru;

İçi boş bir goliath pek işe yaramaz.

Leonovun eski haritalardaki üstünlüğü sayesinde daha rahat kasılabilir.

Galiatha daha seri olması bakımından tercih edilebilir.

LF3 ve Kalkanları tamaladığında Goliath ile devam edebilir.

Keyifli Forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

Katlayici al kutu topla kardes baska yolu var da harbi uzun suruyo kasilman

8. Merhaba ,

Balonda büyüktür fakat ufacık bir şey patlatabilir. Fakat genel olarak bahsettiğiniz ekipmanlar ile x-3 ve x-4 haritalarında Leonov çok daha iyidir. Zaten büyük olasılıkla seviyesi x-6 yada x-7 haritalarında gidecek durumda değil. Bu nedenle daha çok x-3 ve x-4 haritalarında kasabilir. Sonuçta oyun arkadaşımızın karar verecekte o ben düşücemi söyledim.

İyi forumlar.

9. Efe

Efe User

Kesinlikle size saygısızca bir şey söylemedim.Telefondan dikkatsizce yazdığım için yazım hataları olmuş kusura bakmayın.Bence goliath daha mantıklı.Ancak son kararı sizin de dediğiniz gibi oyuncu arkadaş verecek.

10. Merhaba ,

Yazım hataları olabilir kötü bir yere gitmedikten sonra sorun olmaz. Artık buraya yazılan tavsiyelere göre kendisine yol çizmesi gerekiyor. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.