Goliaht özel tasarımları.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***Zeybek09*** tarafından 31 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle iyi çalışmalar diliyorum,
    Ben bu goli özel tasarımlarının ne zaman geleceğini sormak istiyorum.. Örneğin bkz. (centaur, goal, kick) gibi, bu sistem tarafından belirleniyor deniyor ama epey zamandır satışa sunulmadı bir alıcı olarak artık gelmesini talep etmekteyim.

Çalışmalarınız ve başarılarınızın devamını dilerim.

2. ya dur pussat yeni cikdi millet daha almadan yenisi ciksin diyorsunuz
    :)

3. kardeşim golide 450 bin dp olurken pusatta 210 bin dp ve güveyle vurulduğunda kesilmesi kolay hızı iyi ama gemi dayanıklı değil.. Neden pusat alınmıyorun yanıtıda yazdıgımın ıcınde anlamışsındır umarım. :)

4. iyide simdi yenilik diyorsunuz adamlar cikario :D pahali diyorsunuz onuda gecdim niye uriyle satilmiyor diyorsunuz :D

her gun yenilikmi olur diyorsunuz adamlar ne etsin bizimle .D

5. aynen pusat fuller için ya da kutu pala toplayanlar için ideal bir vegaance tasarımı :)

6. ya kardeşim sen ne kullanıyorsan banada ver ne yeniliğinden bahsediyorsun bunlar çıkarılmış daha önce satışa sunulmuş tasarımlar ben onlar ne zaman satışa çıkarılacak diyorum yeni birşeymi çıkarın diyorum mesgul etmede yanıtımızı alalım..

7. dediğin tasarımlar yanılmıyorsam yakin zamanda çıktı bidahaki çıkması uzun surebilir

8. 1 ay bulur herhalde gene.

9. heralde ...

10. Merhaba,

Klasik bir cevap ama maalesef yardımcı olabileceğimiz bir bilgiye mevcut değiliz.
    Sistem tarafından atandığı için sadece tahminler konuşulacaktır.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Temmuz 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.