Goliaht - Vengeance ikilemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BEDRİN-ARSLANI[BEDR] tarafından 8 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Admınım ve mod kardesler bır konu hakkında fıkır ve goruslerınızı ıstıyorum. daha oncelerde hız problemlerı oluyordu baglantınızla alakalı oyun donmus sızde oyle gorunmus vs. cevaplarla karsılastık. Bu cevaplara alıskınız. ben sıze acık ve net bır soru soracam. Hızları full guncellemelı Bır Golıaht, hızları full guncellemeli bir vengeanceden nasıl hızlı gıdebılır. Bu sorunun cevabını almak ıstıyorum teknık bır ıslemse bızde yapalım, egerkı degılse bu konudada bır guncelleme ıstıyoruz. Kredi guncellemesınden hayırlı olacaktır yenı baslayan ve eskı oyuncular ıcın. sımdıden cevabınız ıcın tskler.

2. Drowhake

Drowhake User

Umarım cevabı çıkar .s .s

Son düzenlenen: 8 May 2014
  3. Sergen7

Sergen7 User

hız jeneratörü geliştirilemiyor bilginize kalkanla karıştırmayalım.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Bu internet hızından ve anlık kopmalar ile ilgili bir problem.Sunucu ile aranızdaki veri alışverişinin yavaş olması kaynaklanabiliyor.Oyuna girmeden önce çerezlerinizi ve dns önbelleğinizi mutlaka temizleyiniz.İyi forumlar.

5. klasik cevap ! adamların gemisinde 1 tane bile hız jenaratörü yok full kalkan ama full hız
    demekki adamların bilgisayarlarında -(eksi)çerez no internet problem var demek ki ?

6. KARANLIK

KARANLIK User

Bu konuda yapabileceğimiz birşey yok videolu kanıtınızla birlikte supporta başvurun.Forumdan ancak bu kadar yardımcı olabiliriz.İyi forumlar.

7. adamların gemısınde hız jeneratörü olmadıgını nerden bılıyon,onu bılıyosan nasıl hızlı gıttıgınıde bılırsın çok büyük ihtimalle internet hızıyla alakalıdır..

8. Merhaba ;

KARANLIK modumuz gerekli cevabı vermiştir.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Drowhake bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.