Destek goliat tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tgs781 tarafından 27 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tgs781

tgs781 User

arkadaşlar Goliath Surgeon Tasarımı nın özelliklerini bilen var mı?

2. %6 tp seref vurus ve 16 jeneratör slotu

3. Cerrah (Surgeon) Goliath
    • +%6 hasar
    • +%6 şeref
    • +%6 tecrübe
    • +1 jeneratör yuvası

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

cok guzel ne yapsak ki :)dukkana gelmesi 1 seneyi bulur .

5. çok almak isteyen parasına kıyacak gibime geliyo.ne kadardı 33o bin uridum?

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

182 tl ama x3 te alinir+ 500 EE + Defcom gemisi + Hercules tasarımı + Goliath Surgeon + 1 Aylık Premium extrasi, bende kararsizim:)

7. ben ucuza getirdim o zaman 3,5 tl indirim çekmiştim.urim yetmemişti.iyi ki almışım.

8. tgs781

tgs781 User

bu tasarım dükkanda satılmaz mı hiç uri ile

9. Belli olmaz belki yarın belki aylar sonra bunu kimse bilmiyor.

10. tgs781

tgs781 User

bu tasarım dükkanda satılmaz mı hiç uri ile

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Goliath Surgeon Tasarımı

Surgeon ( Cerrah ) Tasarımı , Goliathın Elit Tasarımlarından biridir. İlk olarak Parazit Dalgası Etkinliğinde duyurulmuştur.​
    • Surgeon ( Cerrah ) Tasarımı %6 Hasar Bonusu sağlamaktadır.
    • Surgeon ( Cerrah ) Tasarımı %6 Tecrübe Puanı Bonusu sağlamaktadır.
    Sağladığı Bu Bonus Kazandığınız Tüm Tecrübe Puanlarında geçerlidir. Dolayısı ile Galaksi Kapılarından kazandığınız Tecrübe Puanına da etki edecektir.
    • Surgeon ( Cerrah ) Tasarımı %6 Şeref Puanı Bonusu sağlamaktadır.
    Sağladığı Bu Bonus Kazandığınız Tüm Şeref Puanlarında geçerlidir. Dolayısı ile Galaksi Kapılarından kazandığınız Şeref Puanına da etki edecektir.
    • Surgeon ( Cerrah ) Tasarımı Goliath Gemisinin Jeneratör Yuva Sayısını 15 ' den , 16 ' ya yükseltir.
    • Surgeon ( Cerrah ) Tasarımı Geminize yeni bir görünüm kazandırır.
    Surgeon Tasarımı her zaman satışta bulunmamaktadır. Özel Günlerde yada Etkinliklerde 300.000 Uridium karşılığında Dükkanda yada Payment yolu ile satışa sunulmaktadır.

Zamanında Dükkanda 300.000 Uridium karşılığında satışa sunulmuştu. Ancak Tekrarı olur mu ? Olursa Ne zaman olur ? Bilemiyoruz

Gerekli cevaplar verildiğine göre , Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar​

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.