Goliath aldım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by _DaRKhVaDeR_, Jul 26, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Beyler oyunu 1 haftadır oynuyorum ve acık arttirmadan goliath aldım.Ama oyunu unuttum ve sizce şimdi ne yapmalıyım??? Lütfen yardım edin

Gemimin teçhizatı:

-6 tane lf3
    -13 tane lf2
    -5'li roketatar
    -2 tane SG3N-BO2
    -7 tane SG3N-BO1
    -4 tane G3N-7900 İtici motoru
    -2 tane G3N-3310 itici motoru
    -4 tane FLAX
    - Ekstralar:
    Slot-CPU 4, roket turbosu, RADAR-CPU, Tamir-CPU, Atlama CPU 2, ileri düzey atlama CPU 1, Tamir Robotu 4, ambar genişletici, Cephane Deposu Genişletici 3

Last edited by moderator: Jul 26, 2014
  2. riddick26

riddick26 User

kasılmaya devam et gelen kredilerle geminin icini doldur

3. unuttum derken?

4. Arkadaşım oyuna yeni başladığın gibi goli almaman lasım ilk önce leo falan alki daha iyi kasılabilesin ve oyunda birini bul onunla beraber kasılın o arada öğrenirsin :) 2-3 haftada oyunu çözersin zaten.

5. Goliath yerıne bir leonow al ticaretten baslangıc gorevlerı zaten 3 lf3 bo2 falan verıyor sonra lordakıa saımon mordon serı serı kes leo yla o sekılde 2 lf3 1bo2 2lf3 1 bo2 ilerle

6. Ekipman bilgini(LF-3, BO-2, G3N-7900, Iris sayısı) yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.

Sussİzle likes this.
  7. küçükken bir arkadaşla birlikte başlamıştım ama sonra bıkatmıştık ve oyun çok büyük bir şekilde değişmiş

geceleri daha düşük olacağını düşündüm ve bir haftada skylab den gemime kaynak nakledip satarak 7M kastım ve saat 05'te girip goliatha yatırdım

Gemimin teçhizatı:

-6 tane lf3
    -13 tane lf2
    -5'li roketatar
    -2 tane SG3N-BO2
    -7 tane SG3N-BO1
    -4 tane G3N-7900 İtici motoru
    -2 tane G3N-3310 itici motoru
    -4 tane FLAX
    - Ekstralar:
    Slot-CPU 4, roket turbosu, RADAR-CPU, Tamir-CPU, Atlama CPU 2, ileri düzey atlama CPU 1, Tamir Robotu 4, ambar genişletici, Cephane Deposu Genişletici 3

Last edited by moderator: Jul 26, 2014
  8. Şimdi LF-3, BO-2, G3N-7900 ve Iris'leri tamamlaman lazım. Cubikon'da kasılabilirsin. Cubikona sıkarak ve onun çöpünü alıp satarak iyi para kazanırsın. Ayrıca görevleri yapmayı da unutma.

Sussİzle likes this.
  9. zaten yapıyorum ama bilgisayarayım çok kötü olduğu için çok fazla kasılamıyorum.Birde bişey sorabilir miyim? Droidlerdeki tasarım ne işe yarıyor?

10. Hangisi?

Sussİzle likes this.
  11. FLAX droidindeki

12. Öncelikle droit tasarımları hem Flax'a hem Iris'e yerleştirilebiliyor. 2 tür droit tasarımı var.
    1. HAVOC DROİT TASARIMI
    Zeta kapısından çıkar. Zeta kapısını ilk yapışında kesinlikle Havoc verir, fakat diğer Zeta yapışlarında bir kesinlik söz konusu değildir, çıkma ihtimali %33'tür. Eğer Havoc droit tasarımı tüm droitlerinde takılı olursa droitlerde bulunan lazerlerin vuruş gücünü %10 arttırır. Eğer tüm droitlerinde havoc yoksa bir bonus vermez.
    2. HERCULES DROİT TASARIMI
    Kappa kapısından çıkar. Fakat Havoc gibi kapıyı ilk yapışında %100 ihtimalle vermez. Her kapı için bu ihtimal %25'tir. Hercules tasarımı, takılı olduğu droitteki kalkanı(eğer varsa) %15 arttırır. Ayrıca eğer bütün droidlerinde Hercules varsa ayrıca ek olarak %20 DP bonusu verir.

13. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Keşke goliaht yeride leonow alıp öyle eski haritada kasılsaydınız leonow x1 x2 x3 x4 haritalarında 2 kat avanjatlı olduğu için LF3 ve BO2 lerinizi en az 15 yapana kadar leonow ile kasılmanızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.