Goliath Buz Tasarımı ( Absolute Zero )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HuNTeR™- tarafından 2 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Buz Tasarımı Seçtiğimiz Tasarımın Özelliğini Alsın mı ?

1. Ksinlikle Olmalı

oy sayısı 22
    81,5%
  2. Hayır Gereksiz.

oy sayısı 5
    18,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diğer buz tasarımlarının elit özelliği var. ama golinin hiç bi özelliği yok. bunu alıcak olan adam boşu boşuna zararrına alır. sadece görüntü olsun diyede alıcağını sanmıyorum. Bu tasarımlar aslında şu 2 şekildee oalbilirdi;
    -Goliath tasarımlarından herangi birini seçtiğimizde(özellikli gemiler hariç;venom vs...) mesela enforcer. eğer buz tasarımımız varsa seçerken 'buz tasarımını aktive et' seçeneği gelebilir. böylece enforce deki %5 hasar bonusu kalır ve buz tasarımı olur. bastion seçipte aktive et dediğimizdede %10 kalkan kalır ve görünüşü buz olur. aynı şekilde aegistede oalbilir. belki adam aegis veteran kullanmak istiodur. onu seçipte aktive et diyebilir.
    Not: Şayet Enforcer tasarımının %5 hasar bonusunu buz tasarımınında kullanabilceksem. ben hertürlü alırım. şuan bu şekliyle alsam %5 hasar bonusum gider zarar ederim. ama değim gibi olursa, bana ne fayda ne zararı olur. ama en azından görüntü olsun diye alırım.

2. İşte tamda beklediğim bir özellik bu kardeşim en iyi goliath tasarımı cerrah(bence) ve ben bu tasarımı sık kullanmaktan sıkıldım diyebilirim eğer bu buz tasarımı dediğin gibi aktif edildikten sonra cerrahta ki özellikler gelecekse kesinlikle olmalı hem değişiklik olur :)

3. WolfWar

WolfWar User

Merhabalar sizin bu dediğiniz fikri ben zaten 1-2 hafta önce açmıştım fikir havuzuna bakarsanız görürsünüz :)

4. Bu konuyu wolfwar arkadaşım "Yakında Gelicek Buz Tasarımları" adlı konuda açıkladı zaten.

WolfWar bunu beğendi.
  5. millet iron goliye şekli için 3 tl veriyo sen 150k vermişsin çokmu :)

6. WolfWar

WolfWar User

3 TL mi daha fazla 150.000 uri mi ? :D Tabiki 150.000 uri fazla :D

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

Niye olmasın denilecek bir konu daha +1

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Bonusu olmayan tasarımlar konusunda bir şey diyemem ama

Bu Fikir biraz , Ben Bastion Kullanayım ama Enforcer ' ın %5 Hasar Bonusu alayım gibi bir şey olmuş.

Bonusu olmayan tasarımı , Bonusu olan bir tasarım ile kullanalım derseniz

Açık konuşmam gerekirse , Pek olası bir fikir gibi gelmedi bana

Hani sunulan bu özellikler

Tasarım ( Kişileştirme ) ve Bonus şeklinde ayrı olarak yapılsa dediğiniz şey daha makul olabilirdi

İyi Forumlar

9. Bence 3 tl daha çok :D :)

WolfWar bunu beğendi.
  10. Ozmn 3 farklı goliath buz tasarımı olabilir. %5 hasar,%10 kalkan, %5 tp ve ve şp.

WolfWar bunu beğendi.
  11. (22)

(22) User

Güzel öneri +1.

12. Aslında buz tasarımları tasarımsız gemi üstüne efekt gibi olmuş bunu senin dediğin gibi diğer tasarımlar üzerine ekleyebilsek çokta güzel görüntüsü olur. Bunun içinde hangar bölümünde gemi efekti diye seçenek çıkar oradan tasarım seçer gibi seçeriz. Bu sayede ileride daha farklı efektler gelir. Mesela bahar etkinliğinde etrafa çiçek saçar :D

Ek: Tasarım gibi gemiye özel olanlar kalkar ve tek bir eşya olarak efekt diye satılabilir. Böylece istediğimiz gemide kullanırız. Şimdi alanlara da uri iadesi yaparlar isterse tekrar alınır.

13. forumda geliştirme bölümünde. açılan herhangi bir konunun, oyunda yapılan bir bnzeri yada kndisi varmı hiç ?. yani birisi x-9 haritası gelsin diyipte bir süre sonra x-9 haritası geldiği oldumu hiç. varsa hngi konular :)

14. türkiye tasarımlı gemiler vega ve goli için çok ugraşılmıştı ve sonuç olarak hezarfen geldi.Aklımda olan bir tek bu var :D

15. Acaba para kazandırmayacak ama oyunculara yararlı bir fikir kabul edilmiş midir?

16. şuana göre malesef.yönetimin bu konudaki düşüncesi değişebilir mi bilemem ama değişmiyecek gibi :(

17. hazerfanı burda forumda tartışılarak mı getirdiler ?

18. çok önceden eski forumda konusu açılmıştı neden türkiye tasarımlı goli ve vega yok diye.konuya oylama eklenmişti ve ciddi bir katılım olmuştu onun eseri degil midir sizcede ?

19. bi omu yani :) o kadar kişi fikrini boşunamı sunuyor :) o kadar kafa yoruom ben bi fikir icat edim diye :)

20. benim aklıma gelen o dostum.bu arada karşımızda bigpoint var yani.....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.