goliath centaur

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 29 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar centaur u birleştirmeyle açmam mantıklı olur mu yüzde 10 dp arttıyor az değil saturn tasarımının yavrusu sizce birleştirmeyle kalıcı tasarımım yapıyımmı , 2.sorumda goli vanquisher tasarımının özellikleri nufus için %5 bonus ve %7 ekstra hasar diyorda onuda açmayı düşünüyorum nufuz için %5 bonustan kastı ney ve etkinlik bitince vanquisher in hangi özellikleri kalıyor hangileri bitiyor

2. Bence alıcaksan centaur al diğer 3 tasarımda bir işe yaramıyor %7 hasar sadece diğer şirketin gemilerine veriliyor npc veya başka birşeyde etkili değilmiş.. nüfuz etkisi ise nüfuz savaşı diye bir etkinlik vardı onda bahsediyor forumda araştırıp bulabilirsin

3. vanqisher aç MMO isen. centaur satürn gelince çöpe gider

4. Darion26

Darion26 User

Bildiğim kadarıyla o nüfuz güve görevini yapıyo %5 olarak. Güvenin etkisiyle %25 olur ve geminin %3 eksiğiyle %28 eder ki baya yüksek bir miktar :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. Nüfuz öyleyse dehşet bi gemiymiş. Bir mod tatmin edici cevap versin o gemi uzaylılara napıyo ?

6. Darion26

Darion26 User

Dur ! O geminin internette ve forumda başka bir özelliği yazmıyor %7 hasar dışında ve bu gemiler Nüfus etkinliğinde (sanırım ismi bu, o zamanlar oyunda yoktum) gelmişti ki büyük ihtimalle orda bir kelime hatası yapmışlardır diye düşünüyorum.

7. birde arkadaşlar pusatım henüz yok ama lava pusat açıyımmı sizce pusat aldığımda kullanırım

8. Darion26

Darion26 User

Görüntüye önem veriyorsan bence aç :) Aegisi de sadece bu yüzden sevmiyorum hem sol kanatta lazer yok hemde atış animasyonları sıkıntılı :/

9. görüntüden ziyade elimdeki birleştirme nano çantayı felan başka ne için kullanıcam ki en azından en mantıklısı lava pusatı açmak centaur u açtım zaten

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.